Mode en meer tijdens de Arnhemse Stockdagen

Mode en meer tijdens de Arnhemse Stockdagen

Van 31 januari tot en met 3 februari 2013 vinden de Arnhemse Stockdagen plaats, een mode evenement waarbij je een uniek kijkje in de keuken krijgt van Nederlandse topontwerpers. Meer dan 40 ontwerpers openen vier dagen lang hun deuren voor het publiek. Loop de moderoute door de Arnhemse binnenstad en het modekwartier en grijp je kans om een jurkje van Spijkers en Spijkers te kopen of de mooiste designerstoffen voor je eigen ontwerp. Daarnaast is er iedere dag een veelzijdig programma; van workshops, rondleidingen en exposities tot films, lezingen en feestjes.

Allemaal hebben we wel eens van ze gehoord, de ontwerpers van de Arnhemse modeacademie ArtEZ. Velen van hen weten op internationaal niveau te opereren, maar vaak zijn ze nog in Nederland gevestigd waarvan een groot deel zich nog steeds in Arnhem bevindt. Ze openen hun deuren voor iedereen om een kijkje achter de schermen te nemen en bieden daarnaast een ruim aanbod aan producten. Van leer tot stoffen en fournituren en van stoelen tot kleding. Een kleine greep uit de deelnemers: The People Of The Labyrinths, Trix en Rees, Spijkers en Spijkers, Humanoid, Sjaak Hullekes, Elsien Gringhuis, Furansu (Annie Ching), Sophie #1234567+, Raafh, Sanne Jansen.

Naast mode is er tijdens de Arnhemse Stockdagen nog meer te beleven.  Zo heeft het mode en design hotel ‘Modez’ speciaal voor deze dagen een arrangement samengesteld. Daarnaast is er een bijzondere samenwerking met lokale restaurants en cafe’s, zoals met Bar Florian en Café Verheyden met speciale aanbiedingen, exposities en een feest.

Wil je meer informatie over de deelnemers, of het volledige programma bekijken? Ga dan naar www.arnhemsestockdagen.nl.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:
De Huisvrouwmonologen van Sylvia Witteman in het Theater
Nooit meer een mode feestje missen met Mode Agenda

Tags: , , ,