Sense

Sense Beauty & Lifestyle Friday Night Cocktail

Imagine this: je laten verwennen met heerlijke facials, manicures, pedicures of massages. Klinkt goed toch? Maar klinkt het niet beter als dit ook kan onder het genot van overheerlijke cocktails? Het kan!

Sense

Sense Beauty & Lifestyle Friday Night Cocktail

Sense Beauty & Lifestyle introduceert de Friday Night Cocktail, een nieuw concept waar vele vrouwen al jaren met smacht op zit te wachten. Een ultiem avondje uit in de spa om optimaal alleen, met je beste vriendinnen of met je leukste collega’s van te genieten. Dé manier om bij te komen van een drukke werkweek of om je avondje uit in stijl te starten en alvast lekker in de stemming te komen. Onder het genot van de lekkerste verse cocktails geniet je van de allerbeste beautytreatments zoals facials, manicures, massages en pedicures. Als dat geen waanzinnige start van het weekend is?!

Sense

Sense Beauty & Lifestyle Friday Night Cocktail

Sense Beauty & Lifestyle Store aan de Nieuwezijds Voorburgwal 114 in Amsterdam is iedere werkdag tot 22:00 uur geopend en in het weekend kun je er tot 18:00 uur terecht voor de heerlijkste beautybehandelingen. De Sense Beauty & Lifestyle Friday Night Cocktail vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats vanaf 17.00 uur.

Sense

Sense Beauty & Lifestyle Friday Night Cocktail

Zie ook:
CLINIQUE COSMETICA NU OOK ONLINE TE BESTELLEN
NIEUW: KEUNE SO PURE NATURAL BALANCE MOISTURIZING
NIEUWE GEUR: OSCAR DE LA RENTA LIVE IN LOVE
MAKE-UP & BEAUTY TRENDS 2012 - TRENDLIST SoHBMEO

Tags: , , , , , , , , ,