Nokia Lumia

Nokia Lumia 800 White

Nokia lanceert later deze maand een prachtige witte versie van de Nokia Lumia 800. De glanzend witte Nokia Lumia 800 met het Windows Phone 7.5 besturingssysteem onderscheidt zich door een strak design en de beste social media- en internetprestaties. Met één druk op de knop heb je toegang tot al je sociale netwerken.

Ook de witte versie van de Nokia Lumia 800 is voorzien van een AMOLED ClearBlack-beeldscherm van 3,7-inch en een 1,4 GHz-processor met hardwareversnelling en een grafische processor. De Lumia 800 is verder uitgerust met een kwaliteitscamera van Carl Zeiss en biedt HD-videoplayback, 16 GB aan intern geheugen en gratis SkyDrive-opslag voor het bewaren van foto’s en muziek.

De smartphone is standaard voorzien van Nokia Drive: de complete, persoonlijke navigatie van Nokia met gratis turn-by-turn aanwijzingen en een speciale interface voor gebruik in de auto. Verder biedt de Lumia Nokia Music met Mix Radio: een unieke, gratis mobiele-muziekstreamingdienst met tientallen muziekkanalen. In Windows Marketplace zijn meer dan 55.000 apps te downloaden.

Nokia Lumia

Nokia Lumia 800 White

Tags: , , , ,