Het festival der festivals Coachella zit er weer op (boehoe), maar wat hebben wij genoten! Ook afgelopen weekend konden we op onze Instagram-feed weer genieten van de mooiste kiekjes van op Coachella 2016! Check alle hoogtepunten van het eerste weekend van Coachella hier!

Uiteraard was het weer een prachtig weekend: een geweldige line-up en een VIP-gastenlijst waar je u tegen zegt. En dan hebben we het nog niet gehad over het prachtige weer, de palmbomen en de fantastische festivaloutfits. Wij hebben het hele weekend opgelet hoe de celebs, de artiesten en het ‘gewone volk’ hun Coachella weekend vierden, zodat jij er met deze leuke kiekjes weer inspiratie uit kunt halen.

Veelvuldig gespot: rainbow hair, reflecterende zonnebrillen, gehaakte items, hoge splitten in rokken, off-shoulder-items, knotjes, een grote knipoog naar de ’90s, heeeel veel lekker eten en de tofste artiesten.

De hoogtepunten van Coachella 2016

#1 Rainbow Hair = HOT

Coachella wordt door celebs en festivalliefhebbers vaak gezien als een kans om eens wat funky looks uit te proberen. Niet zo gek dat het op Coachella altijd een ware modeshow is. Eén van die funky looks is regenbooghaar, die we onder andere hebben gespot bij Kylie Jenner (met haar enorme zeemeerminnenpruik), Kesha en Katy Perry.#TeamUnicorn!

#2 Guns N’ Roses

Net als vorige week, maakte Guns N’ Roses een rockfestijn van het Coachella festival. En reken maar dat Axl Rose, bassist Duff McKagan, Slash, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer en Melissa Reese de hele woestijn platspeelden! Nummers als ‘Sweet Child O’ Mine’ en ‘Paradise City’ werden gespeeld, waarvan de laatste een toepasselijke naam is voor het Coachella-terrein.

Guns N’ Roses, net als andere artiesten, toonden ook hun respect naar het overlijden van Prince. Duff McKagan speelde bijvoorbeeld op een witte basgitaar, dat een paarse sticker van het Prince-symbool had. Ook speelde LCD Soundsystem een vreugdevolle nog bitterzoete vertolking van zijn ‘Controversy’.

#3 Ice Cube reunited N.W.A. 

N.W.A was een Amerikaanse hiphopgroep uit Compton die gangsterrap populair maakte. Onder andere Dr. Dre en Ice Cube waren onderdeel van deze groep. Uiteraard hoopten alle Coachellabezoekers op maar één ding: een N.W.A.- reünie! En die kwam er, toen Dr. Dre tijdens Ice Cube’s performance het podium opkwam en “Still D.R.E.” and 2Pac’s “California Love” deed. Andere N.W.A-leden MC Ren and DJ Yella traden op met de hit “Straight Outta Compton”.

#4 Celebrities

Naast de fantastische artiesten, is er natuurlijk nog die enorme VIP-lijst. Celebs en topmodellen trokken afgelopen weekend massaal naar de woestijn van Californië voor het Coachella Festival. Zij trokken werkelijke waar all-es uit de kast om hier op hun allerbest te verschijnen. Check hier welke celebs je in het tweede weekend van Coachella had kunnen spotten.
Alessandra Ambrosio:

Paris Hilton:

Lorde:

Tags: , , , , , , , ,