Where it's a Radler Meets Fashion

Where it's a Radler Meets Fashion

Radler is op zoek naar fashion talent! Union Radler Grapefruit is meer dan een uniek drankje, het staat voor een compleet eigen lifestyle en daar hoort natuurlijk een ‘anders dan ander’ campagne bij. Beschik jij over creatief talent en wil jij samen met je vrienden aan de wereld laten zien hoe origineel jullie zijn? Dan pas jij misschien wel perfect bij de It’s a Radler filosfie en niet onbelangrijk: dan win je misschien wel een grandioos fashion & lifestyle pakket t.w.v. €3500,-!

Voor wie dit nieuwe fashionable drankje nog niet kent: Union Radler Grapefruit is een unieke combinatie van fris grapefruitsap en bier. Bruisend en fashionable, maar tegelijkertijd heerlijk down-to-earth. Herken jij jezelf in deze filosofie en ben jij een creatief talent op het gebied van fotografie, styling of visagie? Dan ben jij van harte uitgenodigd om als team, maar ook als individu mee te doen aan de zoektocht naar de most fashionable campaign of the year!

Meedoen? Pak dan je camera en surf naar www.itsaradler.com. Hier kun je het hele traject volgen, de laatste updates lezen en op de deelnemers stemmen. De wedstrijd gaat op 9 juli van start en je creatieve uitspattingen kun je inzenden t/m 10 augustus. Naast een publieksjury, is er ook een vakjury bestaande uit  beautycoach/presentator Thijs Willekes, So PR founder & Union Radler importeur Odette Schoonenberg en Covergirl/Deejay Sunny Jansen.

Wacht niet langer en ga naar www.itsaradler.com & get in to that fashion vibe!

Tags: , , , , , ,