Roll on by… Comeback van de Roller Skates Trend

Roll on by… Comeback van de Roller Skates Trend

Hoe cute zijn deze retro Roller Skates? Elk meisje van zo’n jaar of dertig+ heeft vroeger wel de blits gemaakt op een paar roller skates en het lijkt erop dat we dit jaar een nieuwe Roller Skates Trend gaan krijgen. Topshop presenteert ze namelijk als nieuwe musthaves in hun ‘this week we love’ overzicht. Oké, het zijn dan niet de bad ass jaren ’80 modellen in blauw/geel, maar deze lichtpaarse, zachtroze en babyblauwe exemplaren in 50s style zijn wel super schattig!

Mocht je nu een plotseling opkomende vlaag van jeugdsentiment niet kunnen onderdrukken, dan kun je voor een paar heuse jaren ’80 skates terecht bij de Britse Urbanoutfitters webshop. Ze verkopen de onvervalste roller skates ‘Rookie’ in blauw/geel en blauw/rood.

roller skates rookie via urbanoutfitters.co.uk

Roller Skates Rookie via Urbanoutfitters.co.uk

Nu val je echt wel op als je met een paar skates aan je voeten door de stad rolled, maar wil je echt all eyes on you, dan heeft de Amerikaanse Urban Outfitters webshop geweldige Moxi Roller Skates in de uitvoeringen Lolly (mintgroen en zachtpaars), Jungle (bruine en rode luipaardprint) en de Zebra in rood/zwart te koop.

Roller Skates Moxi via Urbanoutfitters.com

Roller Skates Moxi via Urbanoutfitters.com

Wat ons betreft mag de trend doorzetten. Zo leuk om straks in de parken deze rockin’ roller skates voorbij te zien komen in plaats van die oerlelijke skeelers! Let the roller revival begin!

Meer Trends van 2013 bekijken? Ga dan ook naar:

Emerald groen is de Trendkleur van 2013
Fashion Beauty en Lifestyle Trends 2013 - So HBMEO Trendlist

Tags: , , , , , ,