Stress Detox Week + Stop Kindermisbruik = Goed begin van 2013!

Stress Detox Week + Stop Kindermisbruik = Goed begin van 2013!

Heb jij je ook voorgenomen om 2013 te beginnen met meer balans in je leven? Gooi dan de stress uit je lijf met het Stress Detox programma. Eén week op een plezierige manier afkicken van stress en andere overbodige ballast. Bovendien bezorg je hiermee niet alleen jezelf de beste start van een nieuw jaar, je helpt ook nog eens mee om 200 meisjes uit de prostitutie te bevrijden. Tot en met 31 januari worden namelijk alle opbrengsten gedoneerd aan de stichting Stop Kindermisbruik, een campagne waar Vivian Reijs ambassadrice van is. Gezonder en beter kun je het jaar niet beginnen!

Als je het woord detox hoort, denk je misschien aan groentesapjes en selderijstengels, maar in dit geval gaat het voornamelijk om Stress Detox. Geen zweverig gedoe en ongeloofwaardige goeroe’s, maar een down-to-earth programma dat je in een week tijd weer helemaal zen maakt. Als bij jou de balans tussen werk en privé ver te zoeken is, of als je geen energie hebt of moeite hebt met concentreren, dan is een Stress Detox Week dé oplossing.

Via Stressdetox.net kun je je online aanmelden. Je ontvangt dan het E-book ‘Haal stress uit je lijf, breng Balans in je leven’, een cursus meditatie, een bodyscan en een lifetime membership met onbeperkt toegang tot je persoonlijke dagplanning. Bovendien help je tot en met 31 januari 2013 om 200 meisjes uit de prostitutie te redden. Jij een goed 2013, zij een goed 2013! Om je nu nog makkelijker over de streep te trekken is vanwege deze actie de prijs (die je eenmalig betaald) verlaagd van 39,50 euro naar 19,50 euro.

Ga snel naar http://stressdetox.net en breng die goede voornemens in praktijk!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Happy Socks: Gelukkig worden van nieuwe sokken!
Gezonde voornemens die makkelijk vol te houden zijn

Tags: , , , , , ,