Televisie Tip: America's Worst Tattoos

Televisie Tip: America's Worst Tattoos

Denk jij erover na om een tattoo te laten zetten? Wacht dan even en bekijk eerst een aantal afleveringen van onze televisie tip: America’s Worst Tattoos!

Laat nooit een tatoeage zeten als je dronken bent, vermijd slechte tattooshops en denk twee keer na voordat je dat ene impulsieve idee vereeuwigt in inkt. Deze drie tattoolessen hadden een hele hoop ellende kunnen besparen bij de mensen die voorbijkomen in ‘America’s Worst Tattoos’. Van slecht uitgevoerde tekeningen tot dubieuze portretten van ex-geliefden. En van flauwe dronkemansgrapjes tot domme spelfouten. De ongelukkige tattoobezitters zijn letterlijk voor het leven getekend en worden elke dag herinnerd aan die ene domme beslissing. “Ik zou mijn been er wel af willen hakken”, aldus Will die al twaalf jaar rondloopt met een clowneske tatoeage die hij op zijn zestiende liet zetten. Maar afhakken hoeft nu ook weer niet. De meest schrijnende gevallen krijgen de kans op een tattoo transformation door een van de beste artiesten, zoals Megan Massacre, bekend van NY Ink. Zij maken van de ergste tattooflops weer een waar kunstwerk waarmee de eigenaar zich weer durft te vertonen. Want zoals Megan het treffend zegt: “Een goede tatoeage doet eventjes pijn, een slechte voor de rest van je leven.

Werkelijk de lelijkste en merkwaardigste tattoos passeren de revue in America’s Worst Tattoos. Zoals die van Funky die 120 handtekeningen op zijn lijf heeft laten schrijven, van mensen die dus helemaal niet kunnen tatoeëren. Of Nick die in slaap viel toen hij een tattoo liet zetten en wakker werd met allemaal tatoeages waar hij niet om gevraagd had. Bizar is ook de actie van Tony die uit wraak op zijn twee exen hun afbeelding liet zetten op een bewust lelijke manier. Zijn nieuwe relatie kan het niet aanzien en wil nu dat tattoo-artist Tim Pangburn er iets anders van maakt. Een lastige opgave, want de tatoeage is best groot en dat betekent dat Tim er een nog grotere overheen moet zetten, waarbij hij ook nog rekening moet houden met de lijnen die er al staan. Puur maatwerk, wat Tim juist alleen maar leuk vindt. “Je weet niet precies waar de tekening heen gaat en dat maakt het extra spannend.” Zo moest hij ook het oerlelijke roze konijn weg zien te poetsen dat Tommy op zijn bil had laten zetten. De haai die Tim eroverheen tekent, ziet er inderdaad heel wat mannelijker uit.

Megan maakt liever verse tatoeages, omdat ze dan meer de vrijheid heeft om te maken wat ze wil. Toch zien haar tattoo transformations er ook fantastisch uit. Zo helpt ze een vrouw die van haar hele lijf een snoepwinkel heeft gemaakt. Maar dat ene plaatje van die donut lijkt inderdaad net op een drol, dus wil ze die veranderen in wat anders. Als Megan klaar is, is Gaby dolgelukkig. “Are you a magician?” roept ze verrukt uit. Weer iemand geholpen die vanaf nu weer shirts met korte mouwen kan dragen.

America’s Worst Tattoos is vanaf zaterdag 25 mei om 22:55 uur te zien op TLC.

Misschien vind je dit ook leuk:

Televisie Tip: Brides of Beverly Hills 2
Televisie Tip: Fashion Hunters op TLC

Tags: , , , ,