Televisie Tip: Brides of Beverly Hills seizoen 2

Televisie Tip: Brides of Beverly Hills seizoen 2

Ben jij gek op alles wat met Hollywood sterren te maken heeft? Dan is deze televisie tip er eentje voor jou. Vanaf 4 april gaat er namelijk weer een nieuw seizoen van de enorm populaire TLC serie Brides of Beverly Hills van start.

Beroemdheden trouwen over het algemeen net iets vaker dan ‘gewone mensen’, daarbij worden hun huwelijken ook nog eens breed uitgemeten in de bladen. En als de camera er zo dicht bovenop staat, moet je er wel meer dan fantastisch uitzien. Maar waar halen de gelukkige dames hun bruidsjurk eigenlijk vandaan? Als ze in de buurt van Beverly Hills wonen (en daar wonen er veel!) is de kans groot dat ze langs gaan bij de chique bruidsboetiek van Renee Strauss. Deze ervaren styliste kleedt al meer dan drie decennia de beroemdste bruiden van het rijke plaatsje dat bekend is om de levensgrote Hollywood-letters die pronken tegen de heuvels.

Voordat Renee van start kan om de bruiden van Beverly Hills te helpen aan een mooie jurk, moet ze eerst zelf een belangrijke verandering ondergaan: na dertig jaar verruilt ze namelijk haar oude salon voor een compleet nieuwe. De eerste bruid die gebruik maakt van haar nieuwe winkel is niemand minder dan Linda Hogan, de excentrieke tv-persoonlijkheid en ex van worstelaar Hulk Hogan. Zij is inmiddels verloofd met Charlie, een man die twee keer zo jong is. Linda heeft een hele schare familie en vrienden meegenomen die haar assisteren bij het uitzoeken van de perfecte jurk. Ondertussen is ook beauty guru Tati binnengekomen die een flink budget heeft gereserveerd om de ideale outfit te vinden voor haar aanstaande bruiloft.

Dat Renee klanten van diverse pluimage in haar boetiek krijgt, blijkt wel als ze op een dag een grote zwarte limousine voorrijdt met daarin de excentrieke limousine-handelaar Limo Bob die voor  minstens vijftien kilo aan gouden sieraden draagt. Voordat Renee zich kan afvragen waar de bruid is, rijdt er een tweede witte limo voor met daarin zijn aanstaande vrouw Cristi. Ook zij is gek op alles wat blinkt en wil dan ook een jurk met veel bling-bling erin. Nadat ze jurk na jurk heeft afgewezen, weet Renee eindelijk het juiste exemplaar te vinden waar zowel Cristi als Limo Bob helemaal happy mee zijn.

Het nieuwe seizoen van de populaire serie Brides of Beverly Hills is vanaf donderdag 4 april om 22.00 uur te zien op TLC.

Meer Televisie Tips lezen? Ga dan ook naar:

Televisie Tip: Fashion Hunters op TLC
Televisie Tip: Rachel Zoe Project 3
My Shopping Addiction: Liever een nieuwe Louis Vuitton dan seks?

Tags: , , , , , ,