Televisie Tip: Fashion Hunters op TLC

Televisie Tip: Fashion Hunters op TLC

Hoe kom je aan een echte Gucci jurk, Birkin tas of Louboutin pumps, zonder meteen je faillissement aan te hoeven vragen? Door het tweedehands te kopen. Fashion Hunters Karina, Ambria, Tara en Wilson hebben van hun hobby hun werk gemaakt en struinen de kledingkasten af van rijke New Yorkers op zoek naar pareltjes om met winst te verkopen in hun bijzondere tweedehandswinkel ‘Second Time Around’.

In ‘Second Time Around’ worden niet zomaar tweedehandsjes verkocht. Nee, alleen de chicste en meest stylish ontwerpen die nieuw voor duizenden dollars over de toonbank gaan, krijgen hier een tweede kans. Naast het uitpluizen van de mooiste en beste inloopkasten van New York finest fashionista’s, krijgen de Fashion Hunters ook regelmatig klanten over de vloer die hun unieke exemplaren wel van de hand willen doen. En dan komt het spannende spel van loven en bieden om het item voor de meest scherpe prijs aan te schaffen. Maar wat nu als je zelf verliefd wordt op al die prachtige fashion items? Zeker als je ineens een jurk mag passen die van Jennifer Lopez is geweest. Toch zonde om die weer te moeten verkopen. Maar zesduizend dollar is dan ook geen kleinigheid.

Naast de mooiste designer jurken en meest fantastische schoenen en tassen zien we natuurlijk ook de nodige drama’s de revue passeren. Persoonlijk, want de dames moeten nog wel even wennen aan Wilson, de nieuwkomer én de enige man in het vrouwelijke gezelschap. Maar ook met hun bijzondere clientèle. Zo wordt er een party georganiseerd van eigenaressen van Birkin tassen, waarbij de expert op dit gebied ontdekt dat één van de tassen fake is. Maar hoe vertel je dit aan een klant die vermoedelijk duizenden euro’s voor dit exemplaar heeft betaald?

Fashion Hunters is vanaf woensdag 27 maart om 21.30 uur te zien op TLC.

Misschien vind je dit ook leuk:

Televisie Tip: Rachel Zoe Project 3
Nieuw Nederlands Magzine: F.A.L.L.
My Shopping Addiction: Liever een nieuwe Louis Vuitton dan seks?

Tags: , ,