Televisie Tip: Rachel Zoe Project 3

Televisie Tip: Rachel Zoe Project 3

Deze televisie tip is voor iedereen die net als wij graag weer wil meegenieten van het drukke maar o zo fashionable leventje van Rachel Zoe. Dacht je dat jij stress had? Duik dan maar eens in haar leven. De celebrity stylist is vanaf 6 maart terug op de buis bij TLC met een nieuw seizoen waarin het allemaal draait om ‘Dress, stress en succes’.

In het nieuwe seizoen zien we Rachel druk in de weer met de voorbereidingen van de Golden Globes. Met celebrities Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Garner en Paula Patton heeft ze maar liefst vier klanten die ze het ultieme ‘rode-loper-moment’ moet bezorgen. Veel voorbereidingstijd heeft ze niet, want ze krijgt pas enkele dagen van tevoren de bevestiging wie definitief gaat. De zoektocht naar de perfecte jurk voor de Golden Globe is geen eenvoudige klus. Allereerst moeten ze rekening houden met het feit dat Paula Patton vijf maanden zwanger is. Hoe kleed je die op een stijlvolle manier? Haar buik accentueren of juist niet? De nieuwe aanwinst Ashley krijgt deze opdracht als vuurdoop en mag enkele geschikte jurken uitzoeken die Paula beeldschoon maken. Ook de jurk die Rachel in gedachte heeft voor Kate Hudson kent nog de nodige onzekerheid. Rachel heeft een fantastische roze jurk gevonden, maar denkt dat wit Kate beter staat. Helaas is die voor opnames in Italië en kan ze hem pas een dag voor de uitreiking passen. En dan is er nog de prachtige Versacejurk die Rachel op het oog heeft voor Jennifer Garner en die Rachel alleen nog maar als plaatje heeft gezien. Of ze hem ooit in het echt zien krijgt, is nog maar de vraag. Want als een van haar medewerkers de dure jurk op wil halen, blijkt hij spoorloos te zijn!

Tussen alle stressmomenten door worstelt Rachel ook nog met de personele problemen wanneer ze haar goede vriendin Taylor noodgedwongen moet ontslaan, als blijkt dat die haar financieel belazerde. Hoewel ze merkt dat de sfeer in het team een stuk positiever is sinds haar vertrek, blijven de teleurstelling en de boosheid overheersen. Als ze dan ook nog hoort dat Taylor voor zichzelf begonnen is en nota bene ook een klant kleedt voor de Golden Globe, is de woede compleet.

Rachel Zoe Project 3 is vanaf woensdag 6 maart om 22:00 uur te zien op TLC.

Lees meer Televisie Tips:

My Shopping Addiction: Liever een nieuwe Louis Vuitton dan seks?
Lachend van je bioscoopstoel afrollen met de film SIGHTSEERS
Televisie Tip: Here Comes Honey Boo Boo

Tags: , , , ,