Televisie Tip voor het nieuwe seizoen: Dallas

Televisie Tip voor het nieuwe seizoen: Dallas

Baal jij altijd als de zomervakantie voorbij is? Er is een voordeel aan het nieuwe seizoen: nieuwe televisie series! Met onze Televisie Tips zullen we je op de hoogte houden van alle nieuwe series die de overgang van een vrije blije zomer naar het najaar wat draaglijker maken.

Onze eerste Televisie Tip voor het nieuwe seizoen is natuurlijk Dallas! De soap der soaps is terug en hoe! Draaide het in Dallas eerst om de rivaliteit tussen de broers J.R. en Bobby Ewing, nu zijn het hun zonen John Ross en Christopher die het gevecht om macht, liefde en land aangaan, waarbij ze natuurlijk worden bijgestaan door hun vaders. Dallas anno 2012 belooft nog meer complotten, misleiding, duistere geheimen en verraad!

In het vervolg van Dallas zien we naast oudgedienden Patrick Duffy, Linda Gray en Larry Hagman ook een aantal nieuwe sterren. De zonen van J.R. en Bobby worden gespeeld door Jesse Metcalfe (Desperate Housewives) en Josh Henderson (Step Up). De cast is verder uitgebreid met Jordana Brewster (The Fast & The Furious), die een jeugdvriendin speelt. Julie Gonzalo (Eli Stone) is Rebecca, de prachtige verloofde van Christopher. En Brenda Strong (Desperate Housewives) speelt Ann, de nieuwe vrouw van Bobby.

Wie de serie vroeger nooit heeft gezien, heeft er ongetwijfeld van gehoord. Tussen 1978 en 1991 bleven er miljoenen kijkers letterlijk voor thuis. De serie eindigde met een scene  waarin J.R. werd neergeschoten, deze cliffhanger is wereldwijd door 360 miljoen mensen bekeken! Vanaf 4 september zal Dallas de draad weer oppakken en worden we meteen getrakteerd op een dubbele aflevering!

Dallas, vanaf dinsdag 4 september wekelijks om 20.30 uur op Net 5

Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan de Amerikaanse trailer hieronder met comments van de acteurs zelf:

Tags: , ,