Televisie Tips voor het nieuwe seizoen: Mob Wives 2

Televisie Tips voor het nieuwe seizoen: Mob Wives 2

Baal jij altijd als de zomervakantie voorbij is? Er is een voordeel aan het nieuwe seizoen: nieuwe televisie series! Met onze Televisie Tips zullen we je op de hoogte houden van alle nieuwe series die de overgang van een vrije blije zomer naar het najaar wat draaglijker maken.

Een Televisie Tip die wij meteen in onze agenda hebben genoteerd is Mob Wives 2. De eerste serie afleveringen van Mob Wives waren al geweldig, maar deze nieuwe serie belooft nog veel meer sappig drama. Dacht je dat jouw leven spannend was? Dan heb je Mob Wives nog niet gezien!

Mob Wives 2 volgt opnieuw het fascinerende leven van de vier meest beruchte vrouwen van Staten Island. Terwijl hun mannen of vaders in de gevangenis zitten, proberen Renee, Karen, Carla en Drita de draad van hun opmerkelijke leven op te pikken. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De ruzie tussen Karen en Drita is allesbehalve voorbij en het wordt alleen maar erger als Karens nieuwe partner-in-crime Ramona zich in de strijd mengt. Ondertussen kampen de dames ook met hun eigen persoonlijke issues. Drita en Carla zijn klaar voor de zomer als nieuwe singles, maar terwijl Drita serieuze stappen onderneemt om van Lee te scheiden, krijgt Carla’s relatie met Joe een onverwachte wending. Renee heeft zorgen van een andere orde. Zij wil haar lichaam in een klap verbeteren met plastisch chirurgie, maar krijgt niet het resultaat waar ze op gehoopt had. Die tegenslag valt echter in het niet bij de ontdekking die ze later voor haar kiezen krijgt en die voor een schok zorgt door de hele gemeenschap van Staten Island.

Mob Wives 2 is vanaf zondag 26 augustus om 21:00 uur te zien op TLC.

Meer Televisie Tips voor het nieuwe seizoen? Lees dan ook:
Televisie Tips voor het nieuwe seizoen: Dallas terug op tv!

Tags: , , , , ,