The Chocolate Club presenteert de Chocolate Box

The Chocolate Club presenteert de Chocolate Box

Chocoholics opgelet, de Chocolate Box is in town! Ben jij als chocolade verslaafde altijd op zoek naar een nieuwe kick, sluit je dan aan bij The Chocolate Club en ontvang elke maand de meest exclusieve pralines gewoon via je brievenbus!

Hoe heerlijk is het om elke maand een luxe box gevuld met Belgische pralines thuis gestuurd te krijgen? Dertig, stuk voor stuk ambachtelijk gemaakte kunstwerkjes van chocolade, om te ontdekken, te proeven en heerlijk van te genieten. Grote kans dat je na het openen van de eerste doos al reikhalzend uitkijkt naar de volgende. En terecht, want de Chocolate Box is geen maand hetzelfde. De beste chocolatiers van België gaan steeds weer op zoek naar de mooiste en eerlijkste ingrediënten wereldwijd. Zo ontstaat er elke maand een unieke box met 10 verschillende pralines met drie stuks van elk. En natuurlijk worden de extra feestelijke dagen ook meegenomen, zoals Kerstmis, Valentijn en Moederdag. Het ultieme cadeau voor jezelf, maar ook om aan je liefste vriendin, zus of moeder cadeau te geven!

De waarde van de box is €35,- maar als lid van The Chocolate Club betaal je voor de eerste box een introductieprijs van €12,50. Daarna kost de box € 19,95 inclusief verzendkosten. Je zit trouwens nergens aan vast, want de box is maandelijks opzegbaar. Wil je meer weten, of jezelf of iemand die je lief is verrassen met dit unieke abonnement? Ga dan naar www.thechocolateclub.nl.

Oh ja, ook bij Manfield en Steve Madden zijn ze gek op The Chocolate Club. Bij besteding van 120 euro ontvang je tijdelijk de Chocolate Box 1 maand gratis. De voorwaarden vind je ook op www.thechocolateclub.nl.


Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Happy Socks: Gelukkig worden van nieuwe sokken!
HEMA Koekjes waar je happy van wordt!
Goedgemutste Breicampagne: Brei mee voor het goede doel!
Woontip: Dutch Design Chair, betaalbaar stukje design voor je huis!

Tags: , , , ,