The Model Experience

The Model Experience

Topmodel Marvy Rieder organiseert The Model Experience, een uniek fashion en lifestyle event, dat plaats zal vinden op zaterdag 7 juli 2012. Iedereen die geïnteresseerd is in uiterlijke én innerlijke verzorging kan hier inspiratie opdoen op gebied van fashion, beauty, lifestyle, sport en voeding.

Naast verschillende stands waar je je door experts kunt laten informeren over de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van fashion, beauty, lifestyle, voeding en sport, zijn er modeshows, make-up demonstraties, workshops en catwalklessen, waarbij je zelfs ontdekt kunt worden als het nieuwe gezicht van Cooper Vision!

The Model Experience vindt plaats in Loods 6 te Amsterdam en duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur. Het toegangskaartje kost € 17,50 en is verkrijgbaar via Themodelexperience.nl

De MarVie Foundation is in 2007 door Marvy Rieder opgericht met als doel het begeleiden en informeren van modellen binnen hun vakgebied om zo een goede leef-werk omgeving voor ze te creëren. Daarnaast wil de MarVie Foundation jongeren inspireren en begeleiden op het gebied van sport, voeding, financiën en zelfvertrouwen.

Tags: , , , , , , ,