Vier de Lente met de Spring Garden Market by Sissy-Boy

Vier de Lente met de Spring Garden Market by Sissy-Boy

Nog nooit heeft de winter zo lang geduurd! Goede reden dus om de lente te vieren met een fijne zonnige markt. Sissy-Boy introduceert op 11 mei a.s. een hippe voorjaarsmarkt op het Amsterdamse stadstrand Strand Zuid. Tijdens de gratis toegankelijke Spring Garden Market by Sissy-Boy  zal er van alles te beleven zijn op het gebied van mode, lifestyle, food & drinks.

Flowers in the Spring
Het heerlijke voorjaar kent vele uiteenlopende sferen, het stijlvolle tuincentrum Life & Garden is hiervan een goed voorbeeld. Life & Garden zal tijdens het event een sfeervolle stand bekleden, waar de mooiste planten en trendy potten als andere handige tuin accessoires worden verkocht. Dat is nog niet alles, de Meisjes van de Bloemen presenteren met alle enthousiasme de nieuwste voorjaarstrends op gebied van tuinieren.

Cool Biking
Wie zegt dat fietsroutes in de zomer niet cool zijn? Het hippe fietsenmerk Johnny Loco bewijst het tegendeel, Johnny Loco heeft speciaal voor de Spring Garden Market hele verrassende fietsroutes gemaakt die je via vele hotspots van Amsterdam leiden naar de Market.  Daarnaast zal het merk vol trots de fietscollectie en een geheel nieuwe selectie van brillen en tassen verkopen op de Market.
Als je geen zin hebt om te fietsen dan kom je toch gewoon met de boot! Het haventje van Strand Zuid is fantastisch, tijdens het event is het mogelijk om met je bootje langs te varen en om natuurlijk aan te leggen. Sterker nog, Amsterdam Boats, wie bekend staat om zijn luxe canal cruises, organiseert een sloepentocht door de grachten van Amsterdam en nodigt alle gezellige voorbijgangers op het water uit hen te volgen naar de markt.  Geheel in thema zal Amsterdam Boats de sfeer van de voorjaarsmarkt laten zien aan de hele stad.

What else…
The Spring Garden market heeft nog veel meer aantrekkelijks in petto. Bijvoorbeeld de biologische food market met zowel overheerlijk als gezond eten,  of de kunstmarkt waar fotografie tot aan illustratie aan bod komt. Voor de fashion liefhebbers zijn natuurlijk de gloednieuwe zomer trends evenals hand-made accessoires te scoren, terwijl de kids zich perfect vermaken in een waar kinderparadijs.

Kortom; Een magische voorjaarsmarkt met alle elementen die nodig zijn om deze markt tot een ware beleving te maken.  Van live muziek tot de lekkerste hapjes en drankjes van Strand Zuid. Zet de Spring Garden Market by Sissy-Boy dus in je agenda en geniet  11 mei van 09 tot 17 uur van een prachtige voorjaarsdag!

Misschien vind je dit ook leuk:

The Fashion Track: Nieuw mode evenement in Rotterdam
Shopping Tip: Mode Marché Rotterdam op zondag 5 mei
Haagse ShoppingNight 2013: ConFashions en Late Night Shopping!

Tags: , , , ,