Woontip: Dutch Design Chair

Woontip: Dutch Design Chair

Een woontip die we graag met je willen delen is de Dutch Design Chair. Een multifunctioneel en duurzaam stukje Dutch design voor een heel klein prijsje. Ideaal om welke kamer in je huis dan ook te voorzien van een echte blikvanger, want dit meubelstukje, verkrijgbaar in tien uitvoeringen, kun je op verschillende manieren gebruiken; als krukje, bijzettafeltje, nachtkastje, de mogelijkheden zijn eindeloos! Niet zo gek dus dat de New York Times dit kunstwerkje vorig jaar uitriep tot ‘standout creation’.

De Dutch Design Chair is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt volledig in Nederland geproduceerd. De Chair is erg sterk en door de innovatieve constructie kan ‘ie met gemak 200 kilo dragen. En nu komt het mooiste: dit sterke staaltje Dutch design kost minder dan twee tientjes! Dus mocht je niet kunnen beslissen welke van de tien uitvoeringen je nu het leukste vindt, dan neem je er toch gewoon twee, of drie, of…

De Dutch Design Chair wordt in heel wat woon en designwinkels in Nederland, Frankrijk, Duitsland, UK, Denemarken, Spanje, Korea en Japan verkocht. Maar je kunt ‘m ook heel eenvoudig online bestellen via Apartdesign.nl.

Ga ook naar:

Goedgemutste Breicampagne: Brei mee voor het goede doel!
DIY: T-Shirt Make-Overs
Zomerdrankjes Trend 2012 – Wat drinken we op het terras?
DE BESTE HOTELS TER WERELD

Tags: , , ,