Cocktails Zomer 2012

Cocktails Zomer 2012 - Cointreau

Benieuwd naar de trend in zomerdrankjes voor 2012? De lekkerste drankjes voor op het terras, bij het zwembad of aan de beach bar hebben we voor je op een rijtje gezet:

Gallo Moscato
Deze zomer staat in het teken van fris en zoet; Gallo past hier perfect bij met een verfrissende Moscato. Een zoete witte wijn die gekoeld het best tot zijn recht komt. Deze fruitige, frisse wijn heeft een laag alcohol percentage en is daarom heel geschikt voor warme zomerdagen. www.gallofamily.nl

Southern Comfort
Wie kent ‘m niet deze swingende likeur uit New Orleans. Drink ‘m ‘On the rocks’, of maak het wat spannender deze zomer door ‘m te drinken met Sprite. Een sprankelende mix waarin de unieke combinatie van sinaasappel en honing zorgt voor een ultiem zomergevoel. www.southerncomfort.nl

Pallini
Pallini Limoncello kun je omschrijven als de smaak van Italië, gevangen in een fles. De frisse citroenlikeur wordt naar authentiek familierecept gemaakt. Puur en zuiver van smaak laat Pallini je wegdromen naar het Italiaanse La Dolce Vita. Drink het nest als de Italianen na de maaltijd bij de koffie, of maak er een heerlijk cocktail van. Recepten vind je op www.limoncellopallini.com.

Cointreau
Waan je aan de kust van de Franse Riviera met dé mix voor een warme zomeravond: Cointreau met bitterlemon, frisse munt blaadjes en een flinke dosis ijsblokjes. Door de frisse smaak is deze cocktail een echte dorstlesser en biedt pure verkoeling na een warme zomerdag. Kijk voor nog meer cocktail recepten op www.cointreau.nl!

Tags: , , , , , , ,