DE ZOMERDRANKJES VAN 2011

DE ZOMERDRANKJES VAN 2011

Bij zomerdrankjes denken wij automatisch aan rosé, prosecco en natuurlijk de mojito! De eerste zonovergoten dagen zijn een feit en ook de terrassen zijn weer volop open. Hoog tijd dus om de succesnummers van komende zomer aan je voor te stellen! Heerlijke zomerdrankjes voor in de stad, aan het strand, in het park of simpelweg op het terras in de achtertuin.

Southern comfort
On the rocks is ie natuurlijk heerlijk, maar deze rijke likeur uit swingend New Orleans wordt in de zomer gedronken met… Sprite! Een verkoelende en sprankelende mix waarin de verfijnde kruidige smaak van Southern Comfort de boventoon voert. De unieke combinatie van sinaasappel, honing en bourbon zorgt voor het ultieme fruitige zomergevoel!

Savanna Dry
Gelukkig mag er weer uit het flesje gedronken worden en dat doe je deze zomer heel stylish met Savanna Dry. Deze ‘dry’ cider is gemaakt van ‘Granny Smith’ en ‘Pink Lady’ appels. Dit maakt het zomerse drankje fris als rosé, sprankelend als champagne en even dorstlessend als een witbiertje. Drink het zoals de Zuid-Afrikanen: ijskoud met een schijfje citroen. Cheers!

Troijka Vodka Pink
Troijka wodka staat voor flashy, bright & pink. Deze elegante roze wodka bevat een succesvolle mix van zoete aardbeien, fruitige veenbessen en aloë vera. Drink dit roze zomerdrankje met heel veel ijs en eventueel 7Up in een longdrink of bestel een rondje shots. Think Pink!

Gallo Summer Red
Rode wijn is hip! Maar dan wel een koude! Summer Red is speciaal gemaakt om koud te drinken. Deze koele vino tinto van Gallo bevat framboos, kers en granaatappel, ingrediënten die het zomerse karakter van de wijn versterken en zorgen voor een zoetere smaak. Zelfs als je geen rode wijn drinker bent zal deze Summer Red je verleiden!

La Première Bulle du Monde
Natuurlijk mag een lekker glas bubbels in ons favorietenlijstje niet ontbreken! Bij La Première Bulle du Monde schittert een grote roze 1 op het etiket en dat is niet zonder reden. Deze bubbels waren namelijk de eerste bubbels ter wereld! Het resultaat is een verfijnde mousse gemaakt van de Mauzac druif. Elementen van fruit, witte bloempjes en brioche maken de wijn erg zacht en daardoor heerlijk om open te trekken op een warme zomerdag!

Tags: , , , , , , , ,