urban outfitters utrecht

Urban Outfitters staat bekend om z’n hippe vibe, trendy kleding, accessoires en eigenzinnige woodecoraties. In de Kalverstraat in Amsterdam was hij al te vinden, maar nu komt de winkel ook naar Utrecht! Dagblad de Metro viert dat met een waanzinnige actie. Lees snel verder.

Metro Lifestyle mag jou en één vriend/vriendin blij maken met 150 euro shopping money voor jou en 50 euro voor je vriend/vriendin! Nóg lekkerder: de winkel opent eigenlijk pas op 1 juni, maar de winnaar mag als een heuse VIP op 31 mei (morgen dus) een uur lang door het nieuwe pand lopen om een nieuwe outfit te scoren!

Let op: deze actie loopt vandaag af, dus doe nog snel mee, voordat het te laat is! 

Wat moet je doen?

– Mail naar metrolifestyle@metronieuws.nl
– Vermeld in de onderwerpregel URBAN OUTFITTERS UTRECHT.
– Stuur je naam + telefoonnummer mee.
– Like de Facebookpagina van Metro Lifestyle.

That’s it, that’s all. De winnaar krijgt uiterlijk vanavond om 18:00 uur bericht.

Wil je alsnog bij de opening van dit te gekke shopwalhalla zijn? Dat kan natuurlijk ook, want morgen om 17:00 uur begint de kick-off! Ook hier is maar liefst €500 te winnen door een pinata kapot te slaan! De opening duurt tot 21:00 uur en er is natuurlijk van alles te doen!:

– Dj mobilegirl
– Dj Dollkraut
– Smash de pinata en win €500 aan shopping money.
– Photobooth
– Smash the Pinata and win 500 Euros to spend in store*
– Drinks

urban outfitters win

Over Urban Outfitters

Urban Outfitters is een Amerikaanse kledingketen met het hoofdkantoor in Philadelphie, Pennsylvania. Inmiddels heeft het winkels in Amerika, België, Canada, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland, Zweden, Engeland en Spanje. De focus van Urban Outfitters aanbod ligt op kleding voor mannen en vrouwen, schoenen, beautyproducten, accessoires en interieurspullen.

Urban Outfitters’ stijl kan omschreven worden als boho, hipster, retro en vintage. Als je een geweldige festivaloutfit wilt scoren, dan zit je hier dus zeer goed.

Tags: , , , , , , ,