bridget jones win

Yay! Onze favoriete zwijmelkomedie komt terug met een derde deel. Bridget Jones’s Baby is vanaf 16 september te zien in de bioscoop en wij kunnen niet wachten! Wil jij bij de grote première zijn in Vue bioscopen? Doe dan mee aan deze winactie.

Pak de popcorn er maar vast bij, want we mogen weer genieten van een Bridget Jones-film. We zijn erg benieuwd hoe het nu gaat met de sigaretten, alcoholische versnaperingen en de kilo’s. Maar vooral: de mannen! Op die laatste hebben we al één antwoord – en oh oh wat zijn we er blij mee. Gaat er een belletje rinkelen als we zeggen McDreamy (Grey’s Anatomy)? De nieuwe lover van Bridget is in het derde deel niemand minder dan hottie Patrick Dempsey. Love it!

Goed, nu wil jij net als wij natuurlijk zo snel mogelijk de film in de bios zien. Goed nieuws, want op woensdagavond 14 september pakt Vue groots uit met de Ladies Only met Bridget Jones’s Baby en jij kunt kaartjes winnen.

Winnen? 

Het enige wat je hoeft te doen is het formulier invullen op de website van 100% NL Magazine. Ten eerste moet je laten weten wie je meeneemt naar de film. Vervolgens laat je je gegevens achter en maak je automatisch kans op kaarten voor Bridget Jones’s Baby!

Bridget Jones’s Baby 

Meer weten over de film? Check hier de trailer, of scroll naar beneden voor een uitgebreide omschrijving.

Bridget Jones, beter bekend als Renée Zellweger is terug, en hóé!? De hoofdingrediënten van een Bridget Jones-film zien we gelukkig weer terug: veel Britse humor, een vrolijke hoofdrolspeelster met een extreme midlife-crisis, mooie mannen en veel romantiek. Uiteraard speelt Colin Firth weer in de film, want wat is een Bridget Jones- film zonder Colin Firth? Een nieuw gezicht is Patrick Dempsey, Bridget’s nieuwe love interest. Haar liefdesleven staat al gauw weer op z’n kop, wanneer blijkt dat Bridget onverwachts zwanger wordt en ze niet weet wie de vader is..

Gebaseerd op de boeken van Helen Fielding.
Scenario: Helen Fielding, Emma Thompson en Dan Mazer.
Producent: Tim Bevan en Eric Fellner samen met Debra Hayward.

Tags: , , , , , , , ,