voordeel kruidvat

Het is de Grote Extravoordeelshow bij Kruidvat en dat willen we niet aan jou voorbij laten gaan. Je kunt elke week namelijk fantastische prijzen winnen. En nee, we hebben het hierbij niet over een gratis deo-bus of een badlaken. Deze week kun je namelijk een reis winnen naar Las Vegas. Lees hier hoe het werkt.

De Kruidvat heeft regelmatig leuke winacties voor jou in petto! Bij Mixitup houden we dat natuurlijk goed voor je in de gaten, zodat jij ook kansmaakt op deze prijzen! Dit keer hoefden we niet goed te zoeken naar de verborgen prijzen, want de Grote Extravoordeelshow van Kruidvat is niet te missen.

Hoe werkt het?

De komende weken ontvang je bij alle deelnemende actieproducten van Kruidvat een prijzenticket waarmee je kans maakt op één van de twee miljoen prijzen. Twee miljoen, je hoort het goed. Daarnaast maak je elke week kans op een spectaculaire hoofdprijs met jouw geregistreerde extravoordeelkaart.

Met jouw prijzenticket kun je het volgende winnen:

- Verrassing. Misschien win je wel een cadeaupakket, een jaar lang gratis producten of een make-over.
– Gratis producten
– Spaarpunten voor je extravoordeelkaart
– Korting op producten

Hoe kom je nou aan zo’n prijzenticket, zul je je nu afvragen. Nou, dat ligt natuurlijk aan de actieproducten. Deze week geldt het bijvoorbeeld bij alle nagellakjes, Syoss haarkleuring en Nivea deodorant.

Hoe win je de reis naar Las Vegas?

Iedere week heeft Kruidvat een andere spectaculaire hoofdprijs. Deze week gaat het dus om een reis van 7 dagen naar Las Vegas + een bezoek aan een muscial. Wil je die winnen? Scan dan voor 25 september je geregistreerde extravoordeelkaart bij je aankopen in de Kruidvat. Vul je gegevens in op de website en maak automatisch kans op die hoofdprijs.

Tags: , , , , , , , ,