samsung win reis

Samsung daagt jou uit met een fantastische winactie. Deel jouw mooiste foto’s van een zonsopgang en/of -ondergang en maakt kans op een reis naar Bali, Indonesië! Lees hier hoe je mee kunt doen aan deze actie.

Voor de promotie van de nieuwe Samsung Galaxy S7, heeft het merk een gave actie verzonnen. Tot en met vrijdag 10 juli kun je 2 keer per dag (want de zon gaat dagelijks op en onder duhhh) meedoen met jouw ‘twilight-foto’. Maak jij de allermooiste foto? Dan win jij een geheel verzorgde reis naar Bali!

Hoe doe je mee?

Het is de bedoeling dat je rond zonsopkomst en rond zonsondergang jouw mooiste twilight-foto toevoegt aan de gallery op de website van Samsung. Trek erop uit, sleur je vrienden mee en experimenteer erop los. Uiteraard kun je in de gallery al de nodige inspiratie vinden. twilight win samsung

Je kunt ook meedoen door je foto te delen op Instagram met #OwnTheTwilight. Om kans te maken op de reis naar Bali moet je wel even jouw foto toevoegen aan de gallery op de Samsung-site.

Wil je precies weten hoe laat de zonsopgang of -ondergang begint? Samsung heeft hier een handig klokje voor geplaatst op de website (zie hier rechts).

Let op: de actie eindigt op 10 juli om 10:00 uur. Laat het dus niet aan je voorbijgaan!

De prijzen

– Foto van de dag: de twilight-foto wordt getoond op ownthetwilight.nl met naam en/of instragramnaam
– Weekprijs: de twilight-foto wordt getoond op ownthetwilight.nl met naam en/of instragramnaam en ontvangt een Galaxy S7 edge black.
– Hoofdprijs: een retourreis naar de mooiste twilight ter wereld, Bali.

De reis naar Bali

Tijdens de reis verblijf je op drie verschillende plaatsen op Bali. Bij aankomst begin je met een verblijf van vier nachten in een comfortabel hotel iets buiten Kuta.

Vervolgens reis je door naar Ubud, een uniek dorpje in een spectaculaire omgeving. Je verblijft hier in een schitterend gelegen en sfeervol hotel, gebouwd in Balinese stijl. De laatste week verblijf je in de rustig gelegen badplaats Sanur in een prachtige villa met privézwembad.

Nog even op een rij wat je precies wint:

  • Economy Class vluchten met Garuda Indonesia.
  • Alle transfers (internationaal gezelschap)
  • Vier nachten verblijf in Risata Bali Resort, Kuta
  • Drie nachten verblijf in D’Bulakan Boutique Resort of gelijkwaardig, Ubud
  • Zeven nachten verblijf in villa met privézwembad in Parigata Villa’s Resort, Sanur
  • Elke dag ontbijt
  • Bali Excursiepakket t.w.v. € 79 p.p.
  • Een budget van € 30 per persoon per dag voor overige maaltijd en drankjes.
  • Overige bijkomende kosten bij boeking, eventuele aanvullende kosten en bijkomende kosten ter plaatse zoals omschreven bij de reis dienen door de winnaar zelf voldaan te worden.

samsung win bali

samsung win bali 2

Tags: , , , , , , , ,