lamzac

Het is dé hit van deze zomer: de fatboy, maar dan anders: de Lamzac. Wil jij deze hangout zitzak scoren waardoor je deze zomer op elk moment, in een handomdraai kunt chillen? Goed nieuws: je kun ‘m winnen via metronieuws.nl.

De Lamzac, bedacht door een Nederlander, is inmiddels een groot succes. Snappen wij best, want deze zitzak is super uniek. Hij vult zich in een paar seconden met lucht, zodat je overal binnen no-time kunt relaxen. Ideaal voor het festivalseizoen (nooit meer vechten om een zitplekje) of gewoon voor op het strand!

Je krijgt de Lamzac trouwens in een super klein pakketje, zodat je ‘m makkelijk kunt meenemen. Wil jij ook wel zo’n zitzak? Ga dan snel naar de website van Metronieuws, want zij geven er maar liefst 50 weg! Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten.

Trend: Lamzac® the original

In 2012 stond bedenken Marijn Oomen in de finale van het SBS-programma Het Beste Idee Van Nederland. Toen was de Lamzac nog een gekke campingzitzak waarmee je je luchtbed kon opblazen.  Inmiddels is het een grote hit en vliegen ze als warme broodjes over de toonbank.

Inmiddels is Marijn samengegaan met Fatboy, dit we allemaal nog wel kennen van de zitzakken.

Hoe werkt het?

De Lamzac kan zo klein zijn doordat je hem simpelweg vult met lucht. En nee, niet via een pomp waar je normaal gesproken een luchtbed mee oppomt, maar gewoon door er al zwaaiend lucht mee te ‘happen’. Je vult de zak in enkele seconden met 600 liter lucht. En dan heb je een zitzak of beter luchtkussen.

Maker Marijn Oomen kwam op het idee tijdens een logeerpartij. En dat herkennen wij wel: want zo’n luchtbed oppompen gaat met donder en geweld. Marijn vond dat dat oppompen makkelijker moest kunnen en verzon iets met lucht vangen, erop zitten en zo een luchtbed oppompen; dat was het eerste idee.

Nieuwsgierig hoe het precies werkt? Check dan deze video:

Tags: , , , , , , ,