kruidvat selfie winactie

Kruidvat heeft een fantastische winactie waarbij je 1 minuut gratis winkelen kunt winnen! Het enige wat je hoeft te doen is een selfie maken. That’s it, that’s all. Lees hier alles over deze actie! 

Maak een goedgevoelfie

Heb jij ook zo’n product van Kruidvat Eigen Merk waar jij ontzettend gelukkig van wordt? Of het nu een handcrème, nagelvijl of shampoo is: iedereen heeft wel een favo product van de Kruidvat, right? Kruidvat heeft daar leuk op ingespeeld en een actie verzonnen waarbij je 1 minuut gratis winkelen kunt winnen. Dat wordt keihard shoppen dus!

Wat moet je doen?

Het is de bedoeling dat je een selfie maakt met jouw favoriete Kruidvat Eigen Merk product. Daarbij vertel je waarom je van dat product een goed gevoel krijgt. Selfie en omschrijving gemaakt? Ga dan naar de Facebook van Kruidvat en upload je foto. De leukste inzending wint 1 minuut gratis winkelen.

Onze favoriete Kruidvat producten

Bij Mixitup hebben we natuurlijk ook een paar essentials van Kruidvat in de kast liggen waar wij een goed gevoel van krijgen. Onze Kruidvat top 3:

#1 Body Oil Warm Vanilla Shea Butter

Deze heeerlijke body olie is perfect voor een droge tot zeer droge huid, maar uiteraard ook voor andere huidtypen. Let wel op: als je een erg vette huid hebt, is een olie misschien niet de beste keuze voor jouw huid.

De olie maakt de huid weer lekker zacht na het douchen of het scheren. Ook heeft het heel subtiele glitters waardoor je in de zomer prachtig glimmende benen krijgt (geen discobal-effect, don’t worry). Daarbij ruikt ‘ie heerlijk (vanille) en heeft ‘ie een klein prijsje.

 

#2 Moroccan Argan Oil

Producten met Marokkaanse arganolie zijn niet meer weg te denken uit de beautyproduct-schappen. Het goedje zou ontzettend goed voor je droge haar zijn en het een natuurlijke glans geven. En dat is helemaal waar, want dit product van Kruidvat staat inmiddels tussen ons lijstje met favorieten! De geur is fantastisch, het spul werkt goed tegen pluizig haar en geeft je haar een zacht en glad gevoel.

#3 Bruin zonder zon crème

Deze zelfbruinende crème kunnen wij wel gebruiken zo net voor de zomer! Het geeft je een heerlijk zonnig kleurtje (als je het goed gebruikt!) en is hartstikke budgetproof. Let wel op dat je de crème op de juiste manier aanbrengt, anders krijg je vlekken! Smeer het goed uit over je huid na het douchen en/of scrubben en breng het liefst aan met een doekje of een handschoen.

Wij vinden dit product ideaal voor momenten waarbij je op het allerlaatste moment een bruine teint wil krijgen. Als je een vet feestje hebt bijvoorbeeld en je wilt die ‘ik-kom-net-van-vakantie’ look creeren!

Tags: , , , , , , , , ,