parijs winnen

De stad van de liefde: wie wil er niet naartoe. Parijs móét je een keer gezien hebben en Kruidvat helpt je daar nu een handje bij. Wanneer je namelijk een product van Scholl aanschaft, maak je automatisch kans op een reis naar Parijs! Lees hier alles over deze winactie.

Parijs is een prachtige stad. Most probably, één van de mooiste steden ter wereld. Het is er romantisch, energiek, niet té heet (in de zomer) en DUUR, wat wel een beetje jammer is. Komt op zich best goed uit dus, dat je de reis nu bij Kruidvat kunt winnen!

Kruidvat heeft regelmatig winacties, dus wij zullen je goed op de hoogte blijven houden. Zo is eergisteren deze unieke actie gestart waarbij je een reis naar de prachtige, romantische stad Parijs kunt winnen. De actie loopt tot en met 7 augustus dus wees er op tijd bij!

Hoe win je een reis naar Parijs?

parijs winactie

Als je in aanmerking wilt komen voor deze actie moet je een Sholl Velvet Smooth Elektronische nagelvijl of Elektronische voetvijl bij Kruidvat aanschaffen. Dit mag in de winkel, maar ook online. Koop je de voetvijl in de winkel? Dan ontvang je een bonnetje met daarop een speciale actiecode. Vul die code vervolgens in op de website van Kruidvat. Heb je de voetvijl online besteld? Dan is jouw ordernummer de unieke code.

Je kunt de code t/m 15 augustus invullen en vóór 30 augustus wordt contact opgenomen met de winnaar.

City Guide Parijs

Goed, stel je voor: jij wint deze actie. Super vet! Nu hebben wij nog beter nieuws, want op Mixitup.nl schrijven we regelmatig een City Guide over een bepaalde stad. Uiteraad hebben we dat ook over Parijs gedaan.

Duidelijk is dat wanneer je de Franse hoofdstad bezoekt, je sowieso de Eiffeltoren, Sacré-Cœur, Arc de Triomphe en het Louvre bezoekt. Deze bezienswaardigheden laten we in deze City Guide even terzijde. Wij kijken meer naar de kleinere must-sees. Check ze hier in het kort. Voor de uitgebreide versie, lees ons blog ‘City Guide: Hotspots in Parijs‘.

#1 Ladurée
Adres: o.a. 18 Rue Royale, 75008 Paris

Misschien heb je de gekte rondom Ladurée wel meegemaakt. Waarschijnlijk zijn macarons populair geworden enkel door deze winkelketen. Het is de Charlie en de Chocoladefabriek van Parijs: de lekkerste gebakjes met de meest extravagante decoratie.

#2 Strand middenin de stad
Adres:  Langs de rechteroever van de Seine tussen de Pont des Arts en de Pont de Sully

Wanneer het heet wordt in Parijs, trekken de inwoners massaal naar de Alpen om daar hun vakantie te vieren. Gelukkig blijft er genoeg te doen voor de achterblijvers. De Seine kades worden bijvoorbeeld half juli omgetoverd in stranden.

#3 Conceptwinkels aan de La Rue Saint-Honoré
Adres: La Rue Saint-Honoré (dichtbij het Louvre)

Parijs is gemaakt om goed in te winkelen. Van vintagewinkels tot enorme warenhuizen: Parijs heeft voor ieder wat wils. Wij zijn persoonlijk erg fan van de conceptstores aan La Rue Saint-Honoré. Naast het populaire ‘Colette’, waar meneer Chanel Karl Lagerfeld al langer fan van is, kun je ook prima terecht bij &Other Stories (het zusje van H&M).

Tags: , , , , , , , ,