modelscatwalk

Inmiddels is het nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model in volle gang. De keiharde zoektocht naar het ultieme Nederlandse topmodel is op de helft en wordt iedere week spannender. Ben jij fan van de serie en zou je graag aanwezig willen zijn bij de grand finale? Doe dan mee aan deze speciale winactie!

Sinds dat Hollands Next Top Model in 2006 begon, zijn we stiekem een groot fan van de show. Iedere week zitten we weer met veel plezier te kijken naar de meisjes die hun grote droom najagen: topmodel worden. Vooral de allerlaatste aflevering, waarin de finalisten de catwalk betreden, staat ieder jaar weer op ons netvlies gebrand. Hebben wij even geluk dat je VIP-tickets kunt winnen voor deze spectaculaire finale!

Wat kun je winnen?

Het enige wat je hoeft te doen is een testje in te vullen op de website van HNTM, waarmee jij je stijl bepaalt. Test ingevuld? Dan maak je automatisch kans op VIP-kaarten voor de finale, inclusief hotelovernachting. Uiteraard ga je in stijl naar de finale toe. Je krijgt drie dagen een Opel ADAM te leen en een shoptegoed van €500,- voor je finale-outfit.

Je kunt niet alleen deze gave prijs winnen, je leert ook handige dingen over jouw stijl. Bij de eerste vraag ‘Je gaat een dagje shoppen, wat koop je’, kun je kiezen uit 4 foto’s met 4 verschillende outfits. Daarna kies je wat jouw droombaan is, welke reis je het liefst maakt en hoe je het liefst een feestje viert.

Na wat klikken op een classy jas, knappe man met stropdas, palmbomenstrand, proseccoglazen en sneakers, kwam er bij ons ‘trendsetter’ uit. Uiteraard bepaalt het programma welke auto bij jouw stijl past – want deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de Opel ADAM.

win-hntm-kaarten

Vergeet niet op de volgende knop te klikken om kans te maken op de prijs!

Wat voor stijl kwam er bij jou uit?

Tags: , , , , , , ,