Make-up Winactie: Clinique Chubby Sticks laten je swingen!

Make-up Winactie: Clinique Chubby Sticks laten je swingen!

Ben jij altijd in de mood om te swingen en gek op make-up? Stem dan je muzikale stemming af op de kleur van je lippen! Speciaal voor muzikale beauty addicts heeft Clinique nu een leuke make-up winactie samen met Spotify, waarmee je kans maakt op de Chubby Sticks én een abonnement van Spotify premium.

Hoe werkt het?
Elke Chubby Stick-tint staat voor een bepaalde muzikale mood: van electropop tot romantische ballads en van jazz tot rock – 14 verschillende in totaal.

Kies de stijl die past bij je favoriete Chubby Stick, creëer samen met 7 vriendinnen je eigen playlist van 10 nummers en deel die op Spotify. Nodig je vrienden en familie vervolgens uit om op jouw team te stemmen, maar ook om hun eigen playlist samen te stellen.

Uiteindelijk worden de 30 playlists met de meeste stemmen beoordeeld door een jury van Spotify en Clinique. De gelukkige teamleader wint de 14 Chubby Sticks én een jaarabonnement op Spotify Premium. Haar teamleden winnen de drie geselecteerde Chubby Sticks en een abonnement van drie maanden op Spotify Premium.

Hoe doe je mee?
Heel simpel: ga tussen 19 november en 31 december 2012 naar de app ‘Mix&Match’ op de Facebookpagina van Clinique, kies een pakkende naam voor je team en meld je aan.

– Eerst kies je de drie tinten Chubby Sticks die passen bij de groove van je playlist.

– Kies zelf de eerste drie nummers van je playlist en nodig vervolgens via Facebook 7 vriendinnen uit om ook allemaal een nummer toe te voegen.

– Jullie playlist bestaat nu dus uit 10 nummers, en klaar ben je. Nu kan de ‘battle’ met de andere teams beginnen. Succes!

– Dus doe mee, vertel het door, maak zoveel mogelijk reclame voor jezelf en nodig al je vrienden uit om op jullie playlist te stemmen en laat hen ook meedoen.

Ga hier naar de Clinique actiepagina op Facebook.

Meedoen met meer winacties? Ga dan ook naar:

WINACTIE Designer Outlet Roermond: Win 5x Shoppingvouchers van 100 euro
WINACTIE - Win een paar Wedge Sneakers van Skechers
WINACTIE: Win een Tassenabonnement van Viabologna

Tags: , , , , ,