festival kaarten winnen kpn

KPN heeft wel een héél vette winactie op hun site staan. Je kunt de komende weken allerlei kaartjes winnen voor verschillende festivals! Deze week geven ze kaarten voor festival ‘Pitch’ weg. Wil jij die winnen? Check hier dan gauw wat je daarvoor moet doen.

Bij Mixitup hebben we al meerdere keren bericht over festivalacties. Overal duiken gratis festivalkaartjes op en dat maakt ons wel héél hebberig. Festivals zijn hartstikke duur, dus al die winacties komen ons maar al te goed uit!

Omdat KPN dit seizoen op meerdere festivals staat met een standje, vonden zij het wel zo aardig om ook wat gratis kaarten uit te delen. Bij de stands van KPN heb je WiFi (i-de-aal) en kun je je smartphone gratis opladen. Dankjewel KPN :).

Een paar weken geleden startte KPN de actie met gratis kaarten voor Pinkpop. Verder deelt het telecombedrijf nog kaarten uit voor Down The Rabbit Hole, Lowlands, en deze week Pitch in Amsterdam. Wij leggen stap voor stap uit wat je daarvoor moet doen.

Hoe win je festivalkaartjes?

In totaal worden er 20 x 2 weekendkaarten uitgedeeld voor het festival Pitch, in de Westergasfabriek Amsterdam op 1 & 2 juli. Het is super simpel om mee te doen; je hoeft enkel je gegevens achter te laten op de site van KPN. Wanneer jij de gelukkige winnaar bent, krijg je de tickets per post verstuurd.

Dus heb jij nog niks te doen op 1 of 2 juli en heb je wel zin in een goed festival? Heb jij even geluk!

Pitch Festival

Op 1 en 2 juli vindt in Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam de zesde editie van Pitch plaats. Dit festival richt zich op liefhebbers van vooruitstrevende elektronische muziek. Weer dancemuziek, zul je denken, maar niets is minder waar. De dancescene is continu in beweging en groeiende. Super gaaf is dat die vernieuwende DJ’s de kans krijgen om zich te presenteren aan het publiek van Pitch. Er komen enorm veel muziekstijlen voorbij tijdens het festival: van disco tot jazz en van pop tot dubstep.

Line-up: o.a. Santigold, Gallowstreet, Dusky, DJ Shadow, Skepta, Ta-Ku, DJ Paypal en Love Over Entropy.
Locatie: Amsterdam: Cultuurpark Westergasfabriek
Datum: 1 & 2 juli.

Tags: , , , , ,