Vind & Win een Supertrash Tas bij Dresses Only

Vind & Win een Supertrash Tas bij Dresses Only

Wie vindt, die wint! De webshop met de fijne jurkjes: Dresses Only heeft ergens in Nederland een geweldige Supertrash tas verstopt en de eerlijke vinder ervan die mag ‘m houden!

Als je net als wij gek bent op mooie tassen, maar net een stukje shopbudget te kort komt om elk seizoen een nieuwe it-bag aan te schaffen, dan is dit je kans! Deze Supertrash Bag t.w.v. 199 euro is een echte musthave, waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Een beauty van een tas waar wij wel een kleine zoektocht voor over hebben! Wil je ook meedoen? Zorg dan dat je de aanwijzingen niet mist via facebook en andere social media kanalen niet mist!

Dresses Only geeft deze hele week (zolang het nodig is en de tas nog niet is gevonden) onder andere via haar Facebook pagina hints en aanwijzingen in welke richting je moet zoeken. Denk jij te weten waar de tas zich bevindt? Bezoek dan de plek en probeer ‘m te vinden. Mocht jij nou die lucky one zijn die als eerste de Supertrash Tas heeft gevonden, maak dan als de bliksem een foto van jezelf met de tas op de locatie en mail ‘m naar jolanda@dressesonly.nl. En deze Supertrash It Bag t.w.v. 199 euro is jouw nieuwste arm candy!

Succes met zoeken!

Misschien vind je dit ook leuk:

Fake je vakantiefoto en win een Summum Woman Summer Holliday!
Bobbi Brown Pretty Powerful – win een reis naar NYC voor jou en je BFF
Make a Scene met French Connection en win een reis naar Sydney!