friday's fav reminder

Willen we niet allemaal zelf een outfit samenstellen en die vervolgens gratis mee naar huis nemen? Bij de webshop SevenBien Fashion gebeurt dit maandelijks! Doe jij ook mee aan de Friday’s Favourite-winactie? Lees hier hoe dat moet.

Deze dameskleding webshop heeft een gigantisch aanbod aan betaalbare, on-trend fashion items en is zéker de moeite waard om een bezoekje te brengen. Al is het alleen om mee te doen aan de geweldige winactie die ze maandelijks houden. Wat je daarvoor moet doen? Eigenlijk moet je enkel een beetje modebewust zijn en het vooral erg leuk vinden om zelf een outfit samen te stellen! Kies totaal 5 items uit in de webshop, zorg ervoor dat ze een beetje matchen en je kunt al meedoen! That’s it, that’s all.

Hoe kun je een volledige outfit winnen?

5 items uitgezocht? De volgende stap is om ze in een reactie achter te laten op het fashion blog van SevenBien. Iedere vrijdag komt daar een bericht online met de Friday’s Favourite-winnares van die week. Hier zet jij een reactie met de 5 items die je hebt uitgekozen. Wel leuk om er bij te zetten waarom je voor die stijl hebt gekozen natuurlijk. ;)

Iedere week wordt er een winnares uitgekozen, dus houd je e-mail in de gaten! Ben jij de winnares van de week? Naast dat er een blog over je wordt geschreven & jouw gezicht op Facebook komt, doe je automatisch mee met de eindbattle voor de outfit.

De eindbattle

Aan het einde van de maand kun je die battle op Facebook volgen. Alle weekwinnaressen nemen het tegen elkaar op en degene met de meeste stemmen, wint haar outfit! Een dag lang mogen de fans stemmen op jouw outfit, dus zorg er zelf ook voor dat jij stemmen voor je outfit genereert! Heel veel delen op je tijdlijn dus!

Stap voor stap meedoen met deze actie

Klinkt allemaal misschien wat ingewikkeld, daarom hebben we het nog eens voor je op een rij gezet:

Stap 1: Kies 5 items uit de webshop van SevenBien: www.sevenbien.nl

Fridays favourite - stappen (2)
Stap 2: Laat een reactie achter op de laatste Friday’s Favourite-blog met jouw 5 items.

Fridays favourite - stappen (3)
Stap 3: Op vrijdag weet jij of je de weekwinnares bent.

Fridays favourite - stappen (4)
Stap 4: Eind van de maand nemen de weekwinnaressen het tegen elkaar op in de Facebook battle.

Fridays favourite - stappen (5)
Stap 5: Wie de meeste stemmen krijgt, wint haar outfit!

Fridays favourite - stappen (1)

Deze winnaressen waren jou al voor!

Een kleine greep uit de prachtige outfits die al zijn gewonnen.. Hier word je toch hebberig van?

Friday's favourite SevenBien

kiki outfit 3 bewerkt

 

 

Tags: , , , , , , , , ,