kruidvat actie

De Kruidvat heeft regelmatig leuke winacties voor jou in petto! Bij Mixitup houden we dat natuurlijk goed voor je in de gaten, zodat jij ook kansmaakt op deze prijzen! De komende weken kun je een fashionmiddag winnen met fashion blogger Yara Michels PLUS €1000,- shoptegoed! Lees hier hoe je mee kunt doen.

Ben jij wel toe aan een nieuwe look, maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? Wil jij het liefst gestyled worden door een professional? Dan is deze winactie echt wat voor jou! Blogger Yara Michels is een samenwerking aangegaan met Kruidvat, waardoor je een stijladvies van deze mode influencer en 1000 euro shoptegoed kunt winnen. Wanneer je namelijk minimaal 2 Colgate actieproducten (1+1 gratis) in de winkel of online bestelt, dan maak je kans op deze te gekke prijs!

Wat win je?

De fashionmiddag bestaat ten eerste uit persoonlijk stijladvies van blogger Yara Michels voor jou en twee vriendinnen. En als er iemand is die weet waar ze over praat wanneer het fashion betreft, dan is het de 24-jarige Yara wel. Vijf jaar geleden startte Yara haar stijlblog This chick’s got style en inmiddels is deze uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Naast dat ze regelmatig Blog Class Events geeft, post ze gelukkig nog bijna elke dag over wat haar inspireert op het gebied van mode, reizen en lifestyle.

Daarbij krijg je ook nog eens 1000 euro aan shoptegoed, zodat je Yara’s stijladvies meteen in de praktijk kan brengen!

Hoe win je?

Wanneer je 2 Colgate producten in de winkel koopt, krijg je een kassabon met daarop een unieke code. Bewaar die bon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijs. Koop je jouw Colgate producten online? Dan is het ordernummer jouw unieke actiecode.

Je kunt de code t/m 28 augustus invoeren op de website van Kruidvat. De actie loopt van 8 augustus t/m 21 augustus 2016. Met de winnaar wordt voor 11 september 2016 contact opgenomen.

Tags: , , , , , , ,