inferno-win-premiere

Ken jij het überspannende boek Inferno al of ben je een fan van de Da Vinci Code? Dan moet je dit echt even lezen. Je kunt bij bioscoop Pathé namelijk tickets winnen voor de wereldpremière voor de film Inferno. En waar kan dat anders zijn dan in de plek waar een groot deel van het boek en de film zich afspeelt: Florence.

In 2013 kwam het boek Inferno uit, geschreven door de Amerikaanse schrijver Dan Brown. Het is het vierde deel in zijn Robert Landon-serie en ging vooraf door Het Bernini Mysterie, De Da Vinci Code en Het Verloren Symbool. Dit jaar komt de verfilmde versie van Inferno uit. De thriller is geregisseerd door Ron Howard en een vervolg op The Da Vinci Code en Angels & Demons. Hoofdrolspeler? Niemand minder dan Tom Hanks.

tom-hanks-gif-pathe

Hoe win je tickets voor de wereldpremière?

Je kunt volgende maand natuurlijk naar de Pathé gaan om de film daar te bekijken, maar er is nog een andere, bijzondere optie om de film te aanschouwen. Pathé deelt namelijk tickets uit voor de wereldpremière van de film in Florence.

De prijs bestaat uit twee vliegtickets naar Florence (Italië). Waarom daar? Waarschijnlijk omdat de film Inferno zich daar afspeelt. Naast vliegtickets krijg je ook een hotelovernachting van zaterdag 8 oktober op zondag 9 oktober én twee tickets voor de wereldpremière van Inferno.

Omdat de winnaar aanstaande maandag (3 oktober) al wordt bekendgemaakt heb je nog de tijd om mee te doen aan deze actie. Het enige wat je hoeft te doen is het inschrijfformulier invullen op pathe.nl. Misschien ziet jij volgende week wel in het vliegtuig naar Florence!

Inferno de film

In deze nieuwe Dan Brown-verfilming wordt de hoogleraar kunstgeschiedenis Robert Langdon (Tom Hanks) wakker in een ziekenhuis in Florence met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in bezit is van een geheimzinnige maps, die gecreëerd zijn door een man die gelooft dat de mens onvruchtbaar zou moeten zijn, om zo in het voortbestaan van de mens te voorzien. Het verhaal is verzonnen rondom het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

Gebaseerd op het boek van Dan Brown
Regisseur: Ron Howard
Releasedatum: 13 oktober

Tags: , , , , , , , ,