lowlands 2

KPN heeft een héél vette winactie op hun site staan. In de afgelopen weken kon je allerlei kaartjes winnen voor verschillende festivals! Deze week sluiten ze de winactie af met kaarten naar festival Lowlands. Wil jij die winnen? Check hier dan gauw wat je daarvoor moet doen.

festival kaarten winnen kpn

Bij Mixitup hebben we al meerdere keren bericht over festivalacties. Overal duiken gratis festivalkaartjes op en dat maakt ons wel héél hebberig. Festivals zijn hartstikke duur, dus al die winacties komen ons maar al te goed uit!

Omdat KPN dit seizoen op meerdere festivals staat met een standje, vonden zij het wel zo aardig om ook wat gratis kaarten uit te delen. Bij de stands van KPN heb je WiFi (i-de-aal) en kun je je smartphone gratis opladen. Dankjewel KPN :).

Een paar weken geleden startte KPN de actie met gratis kaarten voor Pinkpop. Verder deelde het telecombedrijf nog kaarten uit voor Down The Rabbit Hole, Pitch (lees dat terug in dit blog) en deze week voor Lowlands. Wij leggen stap voor stap uit wat je daarvoor moet doen.

Hoe win je festivalkaartjes?

In totaal worden er 20 x 2 weekendkaarten uitgedeeld voor het festival Lowlands op 19, 20 en 21 augustus. Het is super simpel om mee te doen; je hoeft enkel je gegevens achter te laten op de site van KPN en antwoord te geven op de vraag ‘Bij welke Lowlands-artiest wil jij vooraan staan en waarom?’. De winnaars worden gekozen op basis van volledigheid creativiteit bij de open vraag. Wanneer jij één van de gelukkige winnaars bent, krijg je de tickets per post verstuurd.

Dus heb jij altijd al eens naar Lowlands willen gaan? Dan is dit je kans, want zoals iedereen weet zijn de kaartjes voor dit festival niet te betalen. ;)

Lowlands 2016

De 24e editie van het ‘A Campingflight to Lowlands Paradise’ festival wordt zoals gewoonlijk weer georganiseerd op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. Veel hoeven we je niet te vertellen over Lowlands, want wie kent het festival niet? Het is één van Nederlands grootste en bekendste popfestivals e-ver.

Op Lowlands kun je qua muziek heel breed terecht: van rock tot pop tot dance. Er zijn maar liefst acht muziekpodia, dus er is écht genoeg te beleven. Daarnaast zijn er op het festivalterrein vier culturele podia aanwezig.

Early-bird tickets voor Lowlands kosten 169 euro. Hierna kosten ze 185 euro.

Line-up: Muse, Disclosure, Eagles of Death Metal, LCD Soundsystem, Miike Snow, Tom Odell en nog VEEL meer.
Locatie: Biddinghuizen.
Datum: 19, 20 en 21 augustus.

Tags: , , , , , , ,