koningsdag feesten 5

Koningsdag komt eraan! Dat betekent: de hele dag langs kroegjes struinen, dansen op de vetste muziek en vooral: jezelf stiekem een beetje misdragen (want: de koning is jarig). Maar nu nog een leuk feestje vinden… Want er zijn er zóóveel. Goed nieuws: op de website djguide.nl kun je tickets winnen voor de vetste feesten! Lees hier hoe dat werkt.

Op Djguide staat álles wat met feesten en dj’s te maken heeft. Je kunt op deze site tickets winnen voor héél veel feestjes, en dat komt goed uit met het festivalseizoen voor de deur. Het feest waar wij stiekem het meest naar uit kijken is toch wel Koningsnacht & -dag. Altijd héérlijk om los te gaan op de vetste dj’s tot diep in de nacht. Als het dan ook nog een beetje lekker weer is, dan zijn wij helemaal blij.

Wij hebben een paar feesten voor je opgezocht op Djguide, waar jij regelrecht tickets voor kunt winnen. Je hoeft enkel een sms’je te sturen (dat wel geld kost!).

Utrecht – Koningsnacht in BASIS
26 april, 23:00 – 06:00koningsdag feesten 1

In de club BASIS in Utrecht wordt koningsnacht gevierd met 4 dj’s: Eelke Kleijn, Olivier Weiter, Miss Melera en Arjuna Schiks. Deze club zonder glamour en poespas, is lekker laagdrempelig en gezellig voor iedereen. BASIS werkt op speciale nachten (dus ook met koningsnacht) met een kaartenvoorverkoop. Kaartjes kosten €12,50, maar zijn dus ook te winnen op djguide.nl.

Winnen? SMS 1008: DJ 236883 voornaam + achternaam
Winactie sluit op 21-04-2016.

Amsterdam – Kingsnight in The Bank
26 april, 22:00 – 06:00 

koningsdag feesten 4

Met koningsnacht presenteert The Box ‘The Bank Kingsnight': een eclectisch feestje in Amsterdam-West met dj DYNA als internationale hoofdact. Andere headliners op deze koningsnacht zijn onder andere Adje en Dio, dus voor de mensen die van Nederlandse Hiphop/RnB/Urban houden: op dit feest zit je helemaal goed. Ook wel eens leuk trouwens: even wat anders dan al die dancefeesten op koningsnacht!

Winnen? SMS 1008: DJ 234873 voor- + achternaam + email
Winactie sluit op 21-04-2016

Amsterdam – Kingsland Festival ( In & Outdoor )
27 april, 12:00 – 20:00

koningsdag feesten 2

Het Kingsland Festival is een feest voor de mensen die voor de beste house en dance line-up willen gaan. Artiesten als Lil’ Kleine, Ronnie Flex, The Partsquad, Axwell, Don Diablo en Martin Garrix komen een feestje bouwen op Koningsdag in de Rai in Amsterdam. De tickets zijn vrij prijzig – zo’n €40 – maar gelukkig kun je ze ook winnen bij Djguide.

Winnen? SMS 1008: DJ 229619 voor- + achternaam + email
Winactie sluit op 22-04-2016.

Zwolle – Kingdance
27 april, 14:00 – 00:00

koningsdag feesten 3

De feesten hierboven waren 18+, maar op dit dancefeest in Zwolle zijn alle leeftijden welkom! Op evenemententerrein ‘Grote Voort’ in Zwolle is plek voor enorm veel mensen en dat is ieder jaar wel te zien: de opkomst is enorm! Daarbij komt de koning dit jaar naar Zwolle toe, dus reken maar dat dit feest té gek wordt. Artiesten als Vato Gonzalez, Dirtcaps en Tony Junior komen een feestje bouwen op de House Area. Op de Hardstyle Area zullen artiesten als Digital Punk en Chain Reaction komen. Regular Tickets kosten €15 en zijn ook te winnen bij Djguide.

Winnen? 1008: DJ 217849 voor- + achternaam + email
Winactie sluit op 24-04-2016

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,