raket ijs

Regelmatig speurt Mixitup het internet af naar de allerleukste winacties. En we moeten zeggen: we hebben de leukste winactie van de zomer gevonden bij supermarkt Jumbo! Je kunt namelijk raketijsjes (omnom) winnen voor je hele straat. Wat zullen de buren blij met je zijn!

Stiekem kunnen wij geen genoeg krijgen van raketijsjes. Deze classic mag je ons serieus voor wakker maken in de zomer. We moeten dan ook zeggen dat we Jumbo érg dankbaar zijn voor deze lekkere winactie. Je moet er wel wat voor doen, natuurlijk. Het betreft het opplakken van nep-tattoo’s, maar alles voor een raketijsje, toch!?

Lees ook: Hoe maak je zelf raketijsjes?

win raketjes

Hoe win je?

Gelukkig is het heel makkelijk (en leuk!) om aan de winactie mee te doen. Jumbo legt het stap voor stap voor je uit:

Wil jij ook van die lekkere raketjes winnen voor je hele straat? Doe dan mee aan deze zomerse actie en wie weet verras jij de hele straat met een ijsje.
We leggen je graag uit hoe het werkt:

Stap 1.
Maak een leuke zomerse foto waar jij of iemand anders op staat met de plakplaatjes (van emoji’s, awesome!) die je bij de Jumbo kunt halen. Het beste is om creatief te zijn, want dan maak je meer kans om te winnen!

Stap 2.
Plaats de foto op Instagram of Facebook met de hashtag #lekkernaarbuiten.

Stap 3.
Elke week wordt er een winnaar uitgezocht die raketjes voor de hele straat verdient.

De actie loopt van woensdag 20 juli 2016 t/m dinsdag 16 augustus 2016.

Wil je vast zien wat voor foto’s andere mensen hebben gemaakt? Check dan zeker even Instagram en Facebook (met de hashtag lekkernaarbuiten), want het staat er al vol van op social media!

Tags: , , , , , , , ,