kwaku summer festival

Regelmatig speurt Mixitup het web voor jou af naar de vetste winacties. Ook dit keer kwamen we er één tegen waar we érg blij van werden! Je kunt bij radiostation FunX deze hele week tickets winnen voor het Kwaku Summer Festival.Lees hier alles over deze winactie en het festival.

Je zomer is niet compleet zonder een goed festival. Eigenlijk zou iedereen minstens één festival moeten bezoeken dit seizoen. Goed, we begrijpen dat het financieel niet altijd uit kan, want een festival is een vrij prijzig uitje. Geen zorgen, radiostation FunX is je reddende engel.

Hoe win je?

Deze hele week geeft FunX  2 kaarten weg voor het Kwaku Summer Festival. Meer weten over dit festival? Scroll dan even verder.

Het enige wat je hoeft te doen om de kaartjes te bemachtigen, is door te luisteren naar FunX. Je kunt de kaarten ook online winnen, door op de site van FunX uit te leggen waarom jij de kaartjes verdient en door je adresgegevens achter te laten. That’s it, that’s all.

Meedoen aan deze actie kan t/m maandag 20 juni 01:59 uur. 

win kaarten festival funx

Afbeelding: Website FunX

Wat is het Kwaku Summer Festival?

Het Kwaku Summer Festival wordt sinds 1975 bijna elk jaar tijdens een aantal weekeinden in de zomer gehouden in het Nelson Mandelapark in Amsterdam-Zuidoost. Het is van origine een Surinaams festival, maar ontwikkelde zich de laatste jaren tot een multicultureel festival.

Het begon allemaal als een kleinschalig voetbaltoernooi, maar is inmiddels uitgegroeid tot een enorm feest. Het Kwaku Summer Festival gaat niet alleen over eten, muziek en voetbal. Kwaku gaat over het samengaan van culturen.

En omdat Kwaku is begonnen als voetbaltoernooi, hebben ze die traditie voortgezet. Sinds vorig jaar kun je naast losgaan op de vetste artiesten, ook meedoen aan een potje straatvoetbal! Lijk dat je wel wat? Meld je dan aan op de site van het festival.

Line-up:

De hele line-up is helaas nog niet bekend, maar FunX heeft al wel een paar artiesten naar buiten gebracht. Zo kun je je heupen losgooien bij optredens van bachata-zanger Frank Reyes en de reggaeformatie Morgan Heritage.

Klopt: je moet wel een beetje van de muziek houden, maar laten we eerlijk zijn: iedereen gaat toch spontaan dansen van deze fijne deuntjes?

Wanneer?

Het festival vindt plaats in de vier weekenden tussen 16 juli en 7 augustus.

kwaku summer festival 2 kwaku summer festival 3

Tags: , , , , , , ,