Win Actie Bourjois Paris Flowers

Win Actie Bourjois Paris Flowers

Winactie Bourjois Paris Flowers, win de complete make-up collectie!

We schreven onlangs al over de nieuwe Bourjois Paris Flowers collectie. Een uitbundige, zomerse make-up look, die perfect past bij de kleurrijke modetrends van dit seizoen. En Bourjois maakt het zelfs nog leuker, want wij mogen met een winactie maar liefst de complete make-up collectie weggeven!

Make-up en fashion zijn altijd nauw met elkaar verbonden. Bourjois heeft met Paris Flowers, gebaseerd op tropische bloemen, de look dan ook perfect afgestemd op de modetrends en trendkleuren van dit seizoen. Een make-up collectie die iedere beauty addict wel zou willen winnen toch?

Meedoen met deze win actie is ook nog eens super leuk! Om kans te maken op de Bourjois Paris Flowers collectie, maak je een collage op Polyvore, met de Bourjois Flower look als inspiratiebron. Laat zien hoe jij deze make-up look matcht met jouw fashion must-haves. Uit alle inzendingen kiezen we de leukste die beloond wordt met de gehele Paris Flowers collectie. De winnende creatie krijgt bovendien een prominent plekje op de BourjoisNL Facebook pagina!

Je kunt jouw collage mailen naar redactie@mixitup.nl ovv Bourjois. Inzenden kan tot 13 juli!

Meer weten? Kijk dan op Facebook/Bourjois.

Have fun!

Tags: , , , , , , , ,