WINACTIE Love Is All You Need

WINACTIE Love Is All You Need

We hebben weer een nieuwe winactie voor je! Vorige week is namelijk ‘Love Is All You Need’ in première gegaan, een geweldige film die we graag even bij je onder de aandacht willen brengen. Deze heerlijke romantische comedy is geregisseerd door de Deense Susanne Bier, die eerder voor haar film ‘In a Better World’ al een Oscar won. Mocht je plannen hebben om binnenkort met je vriendinnen naar de bioscoop te gaan, dan is ‘Love Is All You Need’ echt een aanrader!

De film, waarin ook Pierce Brosnan een hoofdrol speelt, gaat over een jong Deens stel wat gaat trouwen in het zonnige en pittoreske Italiaanse plaatsje Sorrento. Niets lijkt een fantastische trouwdag in de weg te staan, tot de families arriveren. Een warm, grappig en uit het leven gegrepen verhaal over de moed om je leven een andere wending te geven, ook wanneer je denkt dat dit te laat is. Het klinkt misschien als het zoveelste zoete liefdesverhaal, maar niets is minder waar, bekijk hieronder de trailer maar alvast:

Love Is All You Need draait vanaf 27 september in de bioscoop.

WINACTIE: Win 5 x de DVD van ‘In a Better World’
Dat de Deense regisseuse Susanne Bier mooie films aflevert, moge duidelijk zijn. Ze won niet voor niks een Oscar voor haar vorige film ‘In a Better World’. Om je alvast op een leuke manier kennis te laten maken met haar werk, mogen we 5x een DVD van ‘In a Better World’ weggeven. Een heel andere film dan haar nieuwe romantische comedy, maar wel een prachtig verfilmd drama over wraak en vergeving dat je nog lang na zal blijven.

Wil je kans maken op een van de 5 DVD’s? Like dan onze Facebookpagina en deel de actie met je vrienden. Zo simpel is het!

Tags: , , , , ,