Winactie: Leef je uit met Pintratuin en win alle woonspullen van jouw bord!

Winactie: Leef je uit met Pintratuin en win alle woonspullen van jouw bord!

Hoe lekker een lange zomer ook is, het moment dat de dagen weer korter en kouder worden is onvermijdelijk. Dan kun je er maar beter het beste van maken. Het najaar is dan ook bij uitstek de tijd om je huis weer om te toveren in een heerlijke plek om te relaxen. Een plek om de drukke werkdag achter je te laten en je energie op te laden, alleen of gezellig samen met familie of vrienden. Heel groot hoeven de veranderingen in je huis niet eens te zijn. Met een paar nieuwe accessoires zoals een woonplaid, kaarsen en natuurlijk wat mooie planten, geef je jouw woonkamer al meteen een andere sfeer.

Misschien heb je al ideeën over jouw ideale woonsfeer voor dit najaar, maar ook als je nog wat inspiratie kunt gebruiken helpt Intratuin je graag een handje. Niet alleen in de winkels, ook online! Want waar kun je nu beter inspiratie opdoen voor de mooiste woonideeën, dan op Pinterest?

De tuin & huisspecialist van Intratuin heeft pinborden met kamerplanten en woondecoratie in verschillende stijlen beschikbaar waaruit je naar hartenlust je eigen ideale woonstijl creëert. En om jouw wooninspiratie nog leuker te maken heeft Intratuin een geweldige actie: Pintratuin. Pin jouw favoriete planten en woonaccessoires uit alle Intratuin Pinbords en wie weet wordt jouw Pinbord wel werkelijkheid. De tien deelnemers met de mooiste en meest inspirerende borden zien hun pinbord werkelijkheid worden en winnen alle Intratuin woonproducten van hun eigen pinbord. Maar kijk wel uit, het kan namelijk ook anders aflopen. Bekijk het hilarische filmpje hieronder maar eens:

Durf je toch nog mee te doen? Ga dan hier naar de Pintratuin actie, be inspired en doe mee!
De actie loopt van 23 september t/m 11 oktober 2013.

P.S. ook als je nog niet bekend bent met Pinterest kun je gerust meedoen, op de actiepagina lees je namelijk precies wat je moet doen!

Tags: , , ,