Winactie Rocking Fornarina

Winactie Rocking Fornarina

We hebben op Mixitup.nl weer een leuke winactie voor je: deze keer maak je bij ons kans op Rocking Fornarina, het limited edition fotoboek van Fornarina, bomvol schitterende modefoto’s. Een echte musthave voor mode liefhebbers!

Het Italiaanse modemerk Fornarina heeft door de jaren heen heel wat prachtige campagnes gemaakt en de laatste tien jaar hebben ze hiervoor samengewerkt met het befaamde duo Francesco Musati & Valentina Aimone. Deze mijlpaal is reden voor een feestje en hoe kun je dit nu beter vieren dan de mooiste campagnefoto’s uit de afgelopen tien jaar te bundelen en het in een limited edition boek uit te geven? Nog leuker: Fornarina viert dit feestje graag samen met ons en stelt daarom een van de 10.000 boeken die zijn gedrukt, ter beschikking voor onze winactie.

Rocking Fornarina geeft door middel van de prachtige foto’s van Musati en Aimone een goed beeld van de ontwikkeling van de ‘street couture’ stijl waar Fornarina groot mee is geworden. Glamorous modefoto’s geschoten op de mooiste plekken over de hele wereld, intrigerende close-ups van stunning top modellen, maar ook prachtige foto’s van celebs zoals Lindsay Lohan en de Italiaanse Martina Stella. Een koffietafelboek wat in de collectie van modeliefhebbers niet mag ontbreken!

We geven je alvast een sneak peek van een paar beelden uit het boek:

Sneak Peek - Rocking Fornarina

Sneak Peek - Rocking Fornarina

Rocking Fornarina

Rocking Fornarina

Rocking Fornarina

Rocking Fornarina

Rocking Fornarina

Rocking Fornarina

Winactie Rocking Fornarina
Rocking Fornarina zal dit najaar in een gelimiteerde oplage in de boekhandels te koop zijn voor een verkoopprijs van €40,- , maar wij mogen alvast een exemplaar weggeven. Wat je hiervoor moet doen? Ga naar de MIxitup Facebook pagina, like ons en deel deze actie met je vrienden. Wie weet maken we jou dan straks blij met zo’n exclusieve uitgave van Rocking Fornarina!

Deze actie loopt van 13 augustus tot en met 26 augustus 2012. Na afloop zullen we op Facebook de winnaar bekend maken.

Meer zien van dit mooie modemerk? Neem dan eens een kijkje op Fornarina.com.

Meer Winacties op MIXitup The Online Glossy:
Winactie: Win een Verrassingspakket van Dalani Home & Living

Tags: , , , , , ,