Winactie The Impossible

Winactie The Impossible

Als je dit jaar één bioscoopfilm gezien moet hebben, dan is het The Impossible wel. Deze film, die vanaf 17 januari 2013 in de Nederlandse bioscopen draait, is gebaseerd op het onvoorstelbare, waargebeurde verhaal van een familie die de tsunami van 2004 meemaakt. Maria (Naomi Watts) en Henry (Ewan MccGregor) gaan tijdens de kerstvakantie naar Thailand, waar zij samen met hun drie zoontjes genieten van dit tropische paradijs. Niemand had kunnen vermoeden dat op 26 december, de dag na kerst, hun rustige ochtend aan het zwembad plotseling zou veranderen in een nachtmerrie. Door een aardbeving in de Indische Oceaan ontstaat een gigantische muur van water die op hen afkomt en niets dan wanhoop en vernietiging achterlaat.

Iedereen kent nog wel de televisiebeelden van de complete verwoesting die de tsunami in 2004 achterliet. Maar als je deze film ziet, beleef je het van zo dichtbij dat bepaalde scènes je echt de adem benemen. Naomi Watts heeft voor haar rol in deze film zelfs al een Oscarnominatie op zak. Als Maria speelt ze letterlijk de rol van haar leven, gezien de doodsangsten die ze uitstond toen ze tijdens de opnames zelf bijna verdronk. Als je de alles overweldigende filmtrailer hieronder bekijkt, dan snap je dat – ook al is het jaar nog maar net begonnen, dit absoluut dé bioscoophit van 2013 gaat worden:

WINACTIE
Om alvast in de stemming te komen voor The Impossible mogen we met deze winactie vijf DVD’s verloten van The Orphanage (El Orfanato), de vorige film van de regisseur J.A. Bayona. Weliswaar een compleet andere film, maar deze spannende horror thriller is er ook eentje die je nog lang na zal blijven.

Meedoen en kans maken op één van de vijf DVD’s is simpel. Schrijf je via onze homepage in voor de nieuwsbrief en like & share deze actie via facebook met je vrienden. Na 10 februari 2013 zullen we de winnaars bekend maken.

Tags: , , , , , ,