WINACTIE - Win 4x DVD Diana Vreeland

WINACTIE - Win 4x DVD Diana Vreeland

Fashionista’s en modepopjes opgelet, deze winactie is speciaal voor jullie! De veelbesproken film van Diana Vreeland THE EYE HAS TO TRAVEL is uit op DVD en wij mogen daar vier van verloten! Als mode en stijl jouw passie is, dan is dit een film die je niet mag missen!

Diana Vreeland – sprankelende persoonlijkheid, mode-icoon en hoofdredacteur – schreef geschiedenis door mode te verheffen tot kunstvorm. Vreeland zwaaide de scepter als hoofdredacteur van Harper’s Bazaar en Vogue en creëerde een lifestyle vol glamour en excentriciteit die ongekend was in haar tijd. Vreeland werd bejubeld om haar humor en vlijmscherpe uitspraken als ‘the bikini is the biggest thing since the atom bomb.’ Twiggy, Lauren Bacall, Jackie O. en Coco Chanel behoorden tot haar meest intieme vrienden.

In de documentaire DIANA VREELAND: THE EYE HAS TO TRAVEL blikt The Empress of Fashion zelf terug op haar bewogen leven. Grote namen uit de internationale modewereld komen aan het woord over deze grande dame aller tijdschriften. De Daily Mail noemt deze biografie ‘The original Devil Wears Prada’ en NRC zegt erover: ‘Vergeet Anna Wintour, Diana Vreeland is terug! Need we say more?

Wil jij deze geweldige film winnen? Meedoen is simpel. Like en share onze actie op facebook en schrijf je op onze homepage in voor de nieuwsbrief. Wie weet ga jij dan het nieuwe jaar in met een schat aan inspiratie om jouw leven een fabulous style update te geven!

Voorproefje zien? Bekijk dan hieronder alvast de trailer:

Tags: , , , , , ,