WINACTIE – Win 75 euro shoptegoed van VintageStore

WINACTIE – Win 75 euro shoptegoed van VintageStore

Vintage is hot! Liefhebbers van vintage mode hoeven we natuurlijk niks uit te leggen, maar de rest van onze modeliefhebbers willen we graag over de streep trekken met deze winactie. Samen met VintageStore geven we namelijk 75 euro shoptegoed weg. En geloof ons, daar kun je heel wat moois voor uitzoeken!

Marjolein Notenboom is de oprichtster van VintageStore, een webwinkel waar je een enorm uitgebreide collectie aan vintagestijlen kunt shoppen. Zo heeft ze veel romantische kleding uit de jaren ’60 en ’70, typische eighties stukken met glitters en neon en stoere rock ’n roll kleding. Maar ook voor sieraden, een mooie vintage tas of een paar laarzen (daarvoor heeft ze een vast adresje in Parijs) kun je in de VintageStore je hart ophalen.

Met de inkoop probeert Marjolein een zo gevarieerd mogelijk aanbod te creëren; van basics tot extravagante stukken. Hiervoor sneupt ze rommelmarkten af, koopt ze in op beurzen en importeert ze veel. En op vakantie gaat er altijd een extra koffer mee, voor het geval ze weer een aantal schatten tegenkomt die ze echt niet kan laten liggen.  In ieder geval is alles écht vintage, want in één ding is Marjolein heel duidelijk: aan de zogenaamde vintagelook (nieuwe kleding in vintagestijl) doet ze niet!

Vintage shoppen is dé manier om voor relatief weinig geld aan bijzondere en unieke mode items te komen. Maar waar moet je nu op letten als je vintage mode gaat kopen? Marjolein deelt graag haar vier gouden tips met ons:

1. Kijk goed naar de binnenkant van laarzen en schoenen, soms zijn schoenen zo oud dat ze van binnen verteren, zonde van je geld als je daar thuis pas achter komt. (Natuurlijk zijn de schoenen die ik aanbied door mij gecontroleerd en eventueel hersteld.)

2. Test altijd of ritsen en knopen het nog doen wanneer je vintage en tweedehands kleding koopt. (Ook deze check ik voordat ik artikelen te koop aanbied).

3. Let goed op het wasvoorschrift in je vintage kleding om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten.

4. Kijk voor de ‘echtheid’ van vintage altijd naar het materiaal dat op het label staat. Pas in de jaren ’40 kwamen de synthetische en gemixte stoffen in opkomst. Vanaf de jaren ’50 worden er labels en wasvoorschriften in de kleding gemaakt.

Of je nu al een die-hard vintage lover bent, of graag eens op een leuke manier vintage shoppen wilt ontdekken, met onze winactie krijgt iedereen de kans om voor 75 euro wat moois uit te zoeken op VintageStore. Meedoen is simpel. Schrijf je via de homepage in voor onze nieuwsbrief en like & share de winactie op Facebook.

Oh ja, we zijn natuurlijk ook heel benieuwd welke VintageStore musthaves jouw voorkeur hebben. Succes!

www.vintagestore.nl

Tags: , , , , , ,