WINACTIE - Win een paar Wedge Sneakers van Skechers

WINACTIE - Win een paar Wedge Sneakers van Skechers

Wedge sneakers zijn dé trend van dit moment en met onze nieuwe winactie kun je er een paar winnen! Skechers heeft namelijk haar collectie uitgebreid met SKCH+3, oftwel Skechers Secret Wedge modellen. Sneakers die er geweldig uitzien, heerlijk zitten en bovendien je benen stiekem zo een paar centimeter langer maken.

Wij hebben een paar SKCH+3 uitgeprobeerd en we kunnen je vertellen dat deze trendy sneakers echt geweldig lekker zitten. Een wandeling met de hond of een dagje winkelen, voortaan hoef je je high heels niet meer thuis te laten want met deze schoenen heb je gewoonweg niet door dat je hakken draagt. Ze lopen zoals je dat van comfortabele sneakers verwacht, maar geven je net dat tikkeltje extra lengte. En zoals elke hakkendraagster wel weet, extra lengte laat je benen en billen mooier uitkomen! Wedge sneakers staan super onder een strakke jeans, maar laten zich net zo makkelijk combineren met een dikke panty en een rokje of jurkje. Perfecte schoenen om je voeten stylish hoog en droog te houden deze herfst!

De Skechers Secret Wedges die wij mogen weggeven zie je hieronder op de foto’s, geshowd door Joanne die ook Sjonnie de redactiehond blij maakte, want hij mocht na het poseren nog een extra rondje mee uit.

WINACTIE - SKCH+3 Wedge Sneakers van Skechers

Wedge sneakers & matcching dog :)

 

Joanne en Sjonnie allebei blij met de Skechers Wedge sneakers

Joanne en Sjonnie allebei blij met de Skechers Wedge sneakers

Meedoen met deze winactie en zelf één van de drie paar leren Skechers Secret Wedge Sneakers t.w.v. 80 euro gratis en voor niks thuis gestuurd krijgen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (de link hiervoor vind je op de MIX IT UP Homepage) en like & share deze actie op Facebook. Vergeet er niet een reactie met je schoenmaat bij te zetten! Na 28 november 2012 zullen we drie winnaressen bekend maken. Succes!

Meer SKCH+3 modellen bekijken van Skechers? Ga dan naar Skechers.nl.

Tags: , , , ,