WINACTIE: Win een Tassenabonnement van Viabologna

WINACTIE: Win een Tassenabonnement van Viabologna

We hebben een geweldige winactie voor je: win een Tassenabonnement van Viabologna! Elke maand een nieuwe Italiaanse leren tas, die gratis en voor niks bij je thuis bezorgd wordt, hoe fantastisch is dat?!

Voor wie Viabologna nog niet kent, eerst even een korte kennismaking: op hun inkoopreizen naar Italië kwam het team van Viabologna vaak mooie mode tegen, die in Nederland of heel duur, of niet te koop was. Daar wilden zij verandering in brengen en daarom zijn ze de webshop Viabologna gestart. Een webshop waarbij kwaliteit voorop staat en daarna gekeken wordt naar de scherpste prijs. De focus ligt op leer en suède, met mooie poncho’s en warme winter lammy’s, maar je kunt er ook terecht voor geborduurde cowboylaarzen en tassen, heel veel prachtige Italiaanse leren tassen! Geïnspireerd door het fenomeen uit Amerika, waar je designertassen kunt huren, heeft Viabologna vervolgens het tassenabonnement bedacht. Een tas houden is veel leuker dan een tas lenen, toch! Het tassenabonnement kost 29,95 euro (excl. 6,95 euro verzendkosten) en de tas die je ontvangt is minstens 75 euro waard, maar veel vaker ligt de winkelwaarde van de echte leren tassen veel hoger. Welke tas je krijgt, weet je van tevoren niet, maar hij past gegarandeerd bij het seizoen. Hoe heerlijk is het om elke maand  met zo’n luxe cadeau te worden verrast!

Ter kennismaking met Viabologna.nl mogen wij op MIX IT UP een Tassenabonnement verloten voor drie maanden. Wil je kans maken op deze unieke prijs? Doe dan mee, het is super simpel:
Like onze facebook pagina en schrijf je in voor de MIX IT UP nieuwsbrief zodat je van al onze nieuwtjes en winacties op de hoogte gehouden wordt (op onze homepage kun je jouw e-mailadres invullen). Na 15 november 2012 zullen we de winnaar van het Tassenabonnement bekend maken. Succes!

Kijk op www.Viabologna.nl om de mooie webshop te checken en voor meer informatie over het Tassenabonnement.

Benieuwd naar meer winacties? Bezoek dan ook onze winactie pagina!

Tags: , , , , , ,