wop lil kleine album

Het nieuwe album van Lil’ Kleine brak alle records in Nederland toen het uitkwam: een reden voor radiozender 3FM om dit album uit te roepen tot Album van de Week. Nog beter nieuws is dat je dit album kunt winnen.

12 februari kwam het eerste solo-album van Lil’ Kleine uit: zonder Ronnie Flex. Overigens is Ronnie Flex wél te horen op zo’n beetje elke track, maar dat terzijde. De nummers op het album WOP hebben erg veel weg van hits als ‘Drank & Drugs’ en ‘1, 2 ,3′, maar het werkt, en hóé! De één naar de andere record werd gebroken. Dit album mag dan ook eigenlijk niet meer in je platenkast ontbreken.

Hoe kun je het album winnen?

Bij 3FM kun je altijd terecht voor de vetste winacties. De nieuwste albums en tickets voor de populairste festivals worden regelmatig uitgedeeld. Waaronder het album WOP dus. Uiteraard doen ze dat niet zomaar, om kans te maken moet je wel eerst de volgende prijsvraag goed beantwoorden.

winactie wop album lil kleine

De nummers op het album beschrijven wat Lil’ Kleine de afgelopen maanden heeft meegemaakt, dankzij zijn monsterhit ‘Drank & Drugs’. Het gaat over oesters eten in Parijs, bezoekjes aan stripclubs en, je raadt het al, drank en drugs.

 

Records

In de eerste 24 uur na de release van het album, werd ‘ie maar liefst 1,5 miljoen keer gestreamed op Spotify. Daarnaast werd de videoclip van het nummer ‘Niet Omdat Het Moet’ de nummer één video op YouTube in Nederland.

Wat wij trouwens érg opvallend en toch wel een topprestatie vinden, is dat met dit record aan streams, Lil’ Kleine won van Justin Bieber’s album Purpose, dat tot WOP het meest gestreamde album in de eerste 24 uur was. Nailed it.

Al met al is het dus niet zo gek dat binnen drie weken, zijn album goud werd. Die Lil’ Kleine kan dus misschien overkomen als een snotneus met z’n puberale liedjes over drank en drugs, maar hij scoort wel de één na de andere hit! Samen met Ronnie Flex, uiteraard.

Luister hier alle tracks op zijn album via Spotify:

Tags: , , , , , ,