TYRA BANKS BOEK MODELLAND IS BESTSELLER

TYRA BANKS BOEK MODELLAND IS BESTSELLER

Tyra Banks boek Modelland gaat als een speer. Het schrijversdebuut van Miss Tyra Banks staat op plaats 2 van de New York Times best seller list en op de lijst van de best verkopende boeken van Barnes & Noble staat Modelland op nummer één. Er zijn zelfs serieuze plannen om het fantasy verhaal te verfilmen. Dus naast ex-supermodel, actrice, zakenvrouw en televisiepresentatrice, kan Miss Tyra Banks zich voortaan ook een succesvol boekenschrijfster noemen!

Modelland gaat over Tookie De La Crème, een meisje dat er op het eerste gezicht niet als een model uitziet, maar toch wordt uitgenodigd om naar Modelland te komen. Een fictieve plek waar ‘intoxibellas’ worden getraind; adembenemend mooie en zoals Tyra het zelf zegt: ’kick-butt fierce modellen met superkrachten.

Misschien niet bepaald het soort boek wat je van Tyra Banks zou verwachten, maar wij vinden het geweldig dat een ex-topmodel een boek schrijft dat nu eens niet gaat over de keiharde realiteit van de modewereld en in plaats daarvan een geheel nieuw genre komt: ‘Fashion Fantasy’.

Geïnteresseerd om het zelf te lezen? Je kunt het boek hier bij Bruna bestellen. Het moet wel uit Amerika komen dus er is een iets langere levertijd.

Tags: , ,