KARL

KARL capsule collectie by Karl Lagerfeld

Een tijdje terug schreven we er al over, de komst van de betaalbare collectie ‘KARL’ van Karl Lagerfeld deze maand. De ‘KARL’ capsule collectie is op 25 januari jl. wereldwijd gelanceerd met een reeks events in Parijs, New York, Londen, Berlijn en Sydney. Als onderdeel van een samenwerking met de oh zo fijne designer webshop NET-A-PORTER zijn er pop-up shops onthuld in de vijf steden. Daarnaast is er een speciale NET-A-PORTER KARL app gelanceerd voor iPhone, iPad en iPod Touch.

KARL

KARL capsule collectie by Karl Lagerfeld

Wie niet in staat was om één van de pop-up stores te bezoeken en flink los te gaan met kopen kan gerust adem halen… de hele ‘KARL’ collectie is nu exclusief verkrijgbaar bij NET-A-PORTER. Ook kun je op de site newsflash video’s, een interview met Lagerfeld en ‘Karlified’ foto’s (gaan we niet uitleggen, moet je gewoon bekijken) bekijken. En de prijzen van de ‘KARL’ items zijn gewoon echt fijn te noemen. Voor 19 euro heb je al een canvas shopper, voor 69 euro een top en voor 140 euro een leren rokje. Schoenen zijn rond de 300 euro en het duurste item in de collectie is een leren snakeskin-effect jack voor 1.000 euro. Je moet er echter wel snel bij zijn, want de collectie is maar vier weken verkrijgbaar!

KARL

KARL capsule collectie by Karl Lagerfeld

Lagerfeld’s beslissing om tegemoet te komen aan de massa is echter niets nieuws. In 2004 ontwierp hij al een limited collectie voor H&M en vorig jaar augustus leende hij zijn naam aan een capsule collectie voor het Amerikaanse warenhuis Macy’s.

KARL

KARL capsule collectie by Karl Lagerfeld

http://www.net-a-porter.com

Tags: , , , , , , ,