Zaterdag 14 mei en zondag 15 mei is Amsterdam de place to be voor alle sneaker freakers onder ons. Sneakerness is een event in de Kromhouthal in Amsterdam Noord, waar heel veel fanatieke sneakerlovers staan die jou de mooiste sneakers kunnen aanbieden. Lees hier alles over dit evenement! 

Zijn we stiekem niet allemaal fan van sneakers? Vooral nu de zomer is gestart en een goede sneaker niet meer is weg te denken uit het modebeeld, komt dit event als geroepen. Daarbij zijn sneakers niet alleen schoeisel, maar voor steeds meer mensen een way of life. Natuurlijk kun je gaan voor een standaard sneakertje, maar als je écht een original wilt hebben, dan moet je morgen naar Amsterdam. De grootste sneakerbazen kunnen jou alles vertellen over de mooiste sneakers en uiteraard kun je ze hier gelijk shoppen.

Naast het feit dat je hier bijzondere sneakers kunt scoren, zijn er genoeg andere dingen te doen op het event. Verkopers uit binnen- en buitenland komen naar Amsterdam Noord om een brede selectie aan nieuwe en vintage sneakers te etaleren en je kunt een speciale sneaker customize workshop volgen.

De pareltjes

Uiteraard mogen de collectors items niet missen op zo’n event als dit. Sneakerfans met een dikke portemonnee konden hun hart ophalen bij deze unieke sneakers (die je waarschijnlijk nooit draagt vanwege de schokkende prijs). Een paar voorbeelden van de duurste sneakers op het event van 2015: (bron: BALLINNN)

Air Jordan VII “Miro Olympic” – €2,700

Nike x Patta x Parra Air Max 1 “Cherrywoods” – €2,400

Sneakerness 2016

Sneakerness is een grootschalig sneakerevent dat neerstrijkt in wereldsteden als Parijs, Zurich, Warschau en Amsterdam.  Verkopers deze editie zijn onder andere Sneakerbaas, Reell en Asics. Check hieronder een trailer van Sneakerness 2016 om een impressie te krijgen van dit evenement.

Kromhouthal Amsterdam
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 Amsterdam

Prijs: €10,- voor een dagticket.

sneakerness amsterdam

Tags: , , , , , , , , ,